Kirstey Alley fogyókúrás termékcsaládot dob piacra

Vágólapra másolva!
Kirstey Alley amerikai színésznő, aki néhány éve közel negyven kilót fogyott, most saját fogyókúrás termékcsaládot készül piacra dobni.
Vágólapra másolva!

Kirstey Alley amerikai színésznő, a Nicsak ki beszél! című film főszereplője - aki néhány éve közel negyven kilótól szabadult meg egy speciális diétás módszer segítségével -, saját fogyókúrás termékcsaládot kíván piacra dobni.

"Remélem, hogy kifejleszthetek és irányíthatok egy olyan fogyókúrás rendszert, amely emberek millióinak segíthet, hogy végre véglegesen lefogyjanak, és kiszállhassanak a fogyás-hízás hullámvasútjából" - mondta az 57 éves színésznő. "Biztos vagyok abban, hogy sikerül valami új és hatékony módszert összeállítani."

A tervezett módszerről többet nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy előreláthatóan 2009-ben jelenik majd meg vele az üzletekben.

Alley éveken keresztül a Jenny Craig fogyókúrás módszer szóvivője és reklámarca volt, ám a legutóbbi tárgyalásokon nem sikerült megállapodniuk, ezért a színésznő otthagyja a céget.

A Jenny Craig új szóvivője a telt idomairól híres Queen Latifah színésznő, a Chicago című musical főszereplője lesz - ő azonban nem a karcsúságra, hanem elsősorban az egészségesebb életmódra és a betegségmegelőzésre hívja majd fel a figyelmet.