Márciusi wellness horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Érdemes változtatnod szokásaidon, helyezd előtérbe az egészséges táplálkozást. Ha a barátaiddal találkozol, akkor is válassz inkább valamilyen "egészséges" programot, ne étterembe vagy cukrászdába vezessen az utatok: menjetek el együtt kirándulni, sportolni, esetleg egy wellness-központba. A társaság ugyanis komoly húzóerőként hathat rád: ha a többiek esznek, te is megéhezel, viszont ha a barátaid aktívak, te sem tudsz egy helyben ülni. Az egészséged szempontjából mindenképpen az utóbbi a kedvezőbb. A hangulatod érdeklődő lehet a következő hetekben, ám amikor új barátságokra nyílna lehetőséged, akkor mégis a bizalmatlanságod győzedelmeskedhet. Nyiss az új ismerősök felé! Az egészséged tekintetében a csípőd és a combod lesz érzékenyebb, érdemes kímélned ezeket a testtájakat. A narancsbőr ellen is érdemes felvenned a harcot, elsősorban életmódváltással, de a speciális krémeket is vond be a csatába!

Bika (április 21. - május 20.)
Bőröd könnyen veszíthet frissességéből, természetes ragyogásából, ha nem gondoskodsz a megfelelő hidratálásáról! A stressz vagy az alváshiány okozta tünetek nagyon könnyen megmutatkoznak a bőrön. Használj olyan készítményeket, melyek vitaminokat, ásványi anyagokat juttatnak a mélyebb rétegekbe is! Arról is érdemes elgondolkodnod, vajon nincs-e valamilyen lelki oka az esetleges bőrproblémáknak; sőt, lehet, hogy a pattanások, kiütések valamilyen komolyabb egészségügyi problémát jeleznek. A hangulatod nagyon barátságos lehet a következő hetekben, minden új ismerősnek nagyon örülsz. Kitágítják a látókörödet, új horizontot nyitnak meg előtted, így hasznos időszak elé nézel! Az egészséged tekintetében különösen a lábszáradra kell majd ügyelned. Kényeztesd el jobban a lábaidat, alkalmazz rendszeresen frissítő, gyógynövényes vagy illóolajos lábfürdőt. A kényelmetlen cipőket is mellőzd, és legyél olyan sokat mezítláb, amennyit csak tudsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ha a következő hetekben kezdesz alakod formálásába vagy szépészeti kúrába, akkor nagyon jó eredménnyel járhatsz, hiszen nagyon céltudatos vagy. Be tudod tartani a diéta szabályait, nem kerül különösebb erőfeszítésedbe, hogy önuralmat gyakorolj. Érdemes hosszabb távú kezelésekben is gondolkodnod, jó ötlet lehet egy olyan kúra, amely segít a narancsbőr elleni harcban. Próbálj meg több módszert is kombinálni, ekkor leszel a legsikeresebb! Az edzésre, izomépítésre is érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned, a kitartásod miatt ebben is eredményesebb lehetsz. A következő hetekben kissé befelé fordulóbb lesz a hangulatod, nagyon rosszul reagálsz arra, ha túlságosan sok inger ér egyszerre. Fontos, hogy nyugalmat és pihenést biztosíts önmagadnak! Az egészséged szempontjából a legfontosabb, hogy elegendő folyadékot fogyassz! Ez segít szervezeted méregtelenítésében is, ami a tavaszi időszakban elengedhetetlen!

Rák (június 22. - július 22.)
Érzékeny hangulatban vagy, nagyon fogékony vagy az élet élvezeteire. Szeretnéd összekötni a kellemeset a hasznossal, így nagyon jó ötlet lehet egy hosszú hétvége, amit kettesben a pároddal tölthetsz el. Menjetek el egy wellness-hétvégére, ami lehetőséget ad neked arra, hogy törődj magaddal, de az estéket romantikus összebújással tölthetitek! Érdemes többféle kezelés is kipróbálnod, akár olyanokat is, amelyektől korábban idegenkedtél - lehet, hogy éppen ezek között találod meg az új kedvencedet. A hangulatod kissé negatívabb lehet, hiszen nagyon sok teendőd akadhat. A sok munka pedig leterhel, nem nagyon lesz alkalmad az önfeledt örömre és szórakozásra - csak akkor, ha hajlandó vagy tenni ezért. Az egészséged tekintetében sokkal jobban kellene figyelned a gyomrodra, mint máskor. Ne egyél túlságosan sokat egyszerre, hiszen ez nem tesz jót, sem az emésztésednek, sem pedig a súlyodnak!