Masszőr, póni, gyémántcsörgő a Lopez ikreknek

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő a "lehető legjobbat" akarja újszülött ikreinek, ezért állítólag külön masszőrt fogadott a gyerekek mellé, de pónikat is rendelt nekik, sőt, gyémántokkal kirakott csörgőket is vett. A híresség szóvivője nem kívánta kommentálni az információkat.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő - aki hírhedt arról, hogy elképesztő kívánságlistával állítja kihívások elé koncertjei szervezőit - mivel a "lehető legjobbat" akarja nemrég született ikergyermekeinek, ezért hatalmas összegeket ad ki bébi-luxuscikkekre - állítja több amerikai és brit társasági magazin.

A lapok szerint Lopez és férje, Marc Anthony külön babamasszőrt fogadott a kicsik mellé, a gyerekszobát egy színterápiával foglalkozó szakértő tanácsai szerint festették kékre, és folyamatosan klasszikus zene szól halkan a szobákban; mindez ugyanis, a szülők szerint, segíti a kisbabák testi, lelki és szellemi fejlődését.

A 38 éves énekesnő ajándékokkal is igyekszik elkényeztetni a gyerekeit: már most pónilovakat és gyémántokkal kirakott csörgőket rendelt nekik, az ágyneműjük pedig a legdrágább egyiptomi anyagból készült.

"Jennifer imádja a gyerekeit, nagyon sokáig várt az érkezésükre, és mindent meg akar adni nekik. Szeretné, hogy boldog gyerekkoruk legyen, olyan, amilyet ő soha nem élhetett át" - mondta a Daily Mirror magazinnak az énekesnő egyik közeli ismerőse, Lopez bronxi gyökereire utalva. "Ez teljesen természetes."

A híresség költekezéséről már korábban is cikkezett a bulvársajtó - többek között arról, hogy Lopez hat testőrt fogadott fel, akiknek csak az lett volna a feladatuk, hogy az alig egyhetes ikrekre, Maxra és Emme-re vigyázzanak -, ám ezeket az énekesnő szóvivője cáfolta; a luxusajándékokról szóló hírre ugyanakkor nem kívánt reagálni.