Kirsten Dunst a rehabon lett szerelmes

Vágólapra másolva!
Kirsten Dunst amerikai színésznő újra szerelmes: a Cirque Lodge nevű, utah-i rehabilitációs központban talált magának párt - akárcsak kolléganője, Lindsay Lohan.
Vágólapra másolva!

Kirsten Dunst amerikai színésznő, a Pókember című film főszereplőnője újra szerelmes; választottját, egy ezidáig ismeretlen férfit a Cirque Lodge rehabilitációs intézetben ismerte meg, ahol mindketten elvonókúrán vannak.

"Kirsten teljesen belehabarodott ebbe a pasiba" - árulta el egy bennfentes az In Touch Weekly című amerikai magazinnak. "Rengeteg időt töltenek együtt, Kirsten a foglalkozásokon is beleül az új szerelme ölébe, és amikor nincs programjuk, hosszú sétákat tesznek és sokat beszélgetnek. A férfi ráadásul a szüleinek is beszélt már róla, sőt, az édesanyját is megkérte, hozzon virágot Kirstennek, amikor látogatóba jön hozzá."

A pár viszonya ugyanakkor "zavaró" a központ dolgozói számára - a magát megnevezni nem kívánó forrás szerint az alkalmazottak és a tanácsadók többször kérték Dunstot és új szerelmét, "próbáljanak meg a gyógyulásra koncentrálni az enyelgés helyett".

A Cirque Lodge, a hírességek kedvelt rehabilitációs központja a magányosoknak is jó terep arra, hogy párt találjanak maguknak: korábban Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film sztárja, jött össze egy másik pácienssel - igaz, a kúra után néhány hónappal el is váltak az útjaik.