Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon - délutánig - a Hold a Halak csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Plútóval és a Marssal. Sok indulat lakik a szívünk mélyén, és nagy eséllyel ki is robban a konfliktus.
Vágólapra másolva!

A mai napon - délutánig - a Hold a Halak csillagjegyben halad. Ma a lábfejünk lesz érzékenyebb, ezért nagyon egészséges, ha gyógynövényes lábfürdőt alkalmazunk. A kamillás, de a levendulás lábfürdő is remekül megfelel a célnak! Alkalmazzunk tápláló pakolást a lábunkra!

Ma már a növő Hold idejét éljük, így a táplálás időszakába léptünk. Nem mindegy, hogy mennyire egészségesen eszünk a következő időszakban: fogyasszunk minél több rostdús zöldfélét!

Ma romantikus hangulatban leszünk, ami kedvez annak, hogy szerelmi életünkkel foglalkozzunk. Legyünk figyelmesebbek egymással, hiszen a mai napon nagy szükségünk lesz a kedvességre!

A Hold kvadrátban áll a Plútóval és a Marssal. Sok indulat lakik a szívünk mélyén, és nagy eséllyel ki is robban a konfliktus. Ám egyáltalán nem mindegy, hogy miként kezeljük a vitákat, veszekedéseket. Fontos, hogy ne lássunk ellenséget egymásban, inkább törekedjünk a kompromisszumra.