Heti horoszkóp március 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkatempód gyors, és ez nem ki megelégedéssel tölti el a főnöködet. Akár a többiek előtt is megdicsérheti a teljesítményedet. A magánéletedben fontos lehet, hogy minél több időt tudj a családodra és barátaidra fordítani. Most nagyon meghitt a hangulat közöttetek!

Bika (április 21. - május 20.)
Rendkívül segítőkész vagy a munkahelyeden, de sajnos azt kell tapasztalnod, hogy a többiek vissza is élnek ezzel. A magánéletedben is mindent megteszel azért, hogy családtagjaid válláról levedd a gondokat. Szerencsére az igyekezetedet értékelik, és hálásak neked.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon pontosan, összeszedetten dolgozol, ez feltűnhet felettesednek is. Ha megbízhatónak talál, akkor komolyabb feladatokat is rád bíz majd. A magánéletedben fontos lehet, hogy minél több alkalmad adódjon a kötetlen szórakozásra. Hívd össze a barátaidat, szervezz egy hatalmas bulit!

Rák (június 22. - július 22.)
Nincs kedved együtt dolgozni a többiekkel, inkább magányosan teszed a dolgodat. Hamarosan rá kell jönnöd arra, hogy így sokkal nehezebb. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon odafigyelsz családtagjaidra. Szinte mindig kitalálod a gondolataikat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon népszerű lehetsz a munkahelyeden, mindenki tőled várja a megoldást a nehéz helyzetekre. Lényeges, hogy a saját feladataidra is maradjon időd! A magánéletedben nagyon érzékennyé válsz, és különösen párkapcsolatod lesz hangsúlyos. Szervezz néhány romantikus estét!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok munkád akadhat a munkahelyeden, komoly erőfeszítésbe kerül, hogy kézben tartsd az eseményeket. Kapkodással semmire sem mész! A magánéletedben fontos lehet, hogy a szerelemre is jusson időd! Érzéki hangulatodnak kedvesed is nagyon örül majd!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Semmi kedved visszafogni az ötletességedet, mindenképpen valami újat szeretnél kitalálni a munkahelyeden. A kreativitásod valódi tőkét jelent számodra! A magánéletedben nagyon energikussá válhatsz, így egy sor jó programra adódhat lehetőséged.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Lehetőséget kaphatsz a munkahelyeden, hogy szaktudásodat naprakészebbé tedd. Ha képzésre kapsz alkalmat, akkor használd ki, hogy tanulhatsz! A magánéletedben fontos lehet, hogy visszavonulhass az otthonodba, hiszen nagyobb most nagyobb szükséged van a nyugalomra.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Hajlamos lehetsz a napokban arra, hogy elfecséreld az egész napot, és a munkaidő végén azt veheted észre, hogy szinte semmi sem haladtál aznap. A magánéletedben sokkal indulatosabbá válhatsz, tehát óvatosabban kellene kezelned a konfliktushelyzeteket.

Bak (december 22. - január 20.)
Gyorsan dolgozol a napokban, meglehetősen kommunikatív hangulatban vagy. Igaz, egy kicsit szétszórtabb lehetsz, mint máskor. A magánéletedben nagyon vonzó korszakodat éled, azt tapasztalhatod, hogy kedvesed elbűvölőnek talál. Ha szerelmet vall neked, akkor viszonozd a kedvességét!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Kissé unod már a megszokott munkahelyi feladatokat, igaz lehet, hogy nagyon szívesen próbálnád ki magad új területeken is. A magánéletedben nagyon beszédessé válsz, szívesen veszel részt családi programokon. Jó ötlet, ha meglátogatod a régen látott rokonaidat is.

Halak (február 20. - március 20.)
Kedves vagy a munkatársakkal, bár nem reggelente nem szívesen mész be a munkahelyedre. Ha azonban már ott vagy, akkor megpróbálsz jó képet vágni a dologhoz. A magánéletedben már csak nyugalomra vágysz, nagyon fontos, hogy kipihenhesd magad!