Karrierhoroszkóp március 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Mindig gyorsan dolgozol, de a napokban még gördülékenyebben oldod meg a feladataidat. Annyira hamar kész lehetsz a munkáiddal, hogy van időd munkatársaidra is. Szívesen hallgatod meg a többiek gondjait és egyáltalán nem megterhelő számodra, hogy segítséget nyújts. Barátságos viselkedésednek köszönhetően nagyon népszerűvé válhatsz. Az üzlet világában ügyelned kell arra, hogy nehogy túlságosan nagy engedményeket tegyél!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kedvesen viselkedsz a munkahelyeden, talán már túlságosan is barátságos vagy munkatársaiddal. Óriási benned a segítőkészség, amivel nem mindig könnyíted meg a saját életedet! Lehet, hogy azért nem készülsz el a saját munkáiddal, mert a többieknek segítesz inkább. Szélsőséges esetben a többiek miatt kell munkaidő után benn maradnod. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne az érzelmeid irányítsanak!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Máskor jellemző rád, hogy alkalmanként elkapkodod a fontos feladatokat, nem mindig van türelmed a megfontolt, alapos munkához. A napokban azonban erről szó sincs, nagyon szorgalmasan és pontosan dolgozol. Megszaporodhatnak a teendőid, ám nagyon jól megszervezed a napodat, és így minden belefér, amit tervezel. Az üzleti ügyek intézése során fontos lehet, hogy ne hagyd, hogy felborítsák a napodat. Ragaszkodj az eltervezett napirendedhez!

Rák (június 22. - július 22.)
Általában szívesen alkalmazkodsz munkatársaidhoz, és a felettesed utasításait is be szoktad tartani. Ezzel szemben a napokban semmi kedved sem lesz a csapatmunkához, hiszen azt hiszed, hogy csak te tudod tökéletesen megoldani a munkahelyi feladatokat. Így inkább egyedül dolgozol, de rájöhetsz, hogy így sokkal nehezebb! Ügyelj arra, hogy ne akard partneredet erőszakosan rábeszélni a megállapodásra!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A munkahelyeden is a kapcsolataidról szól majd az életed, s nem mindegy, hogy mennyire gondosan ápolod a fontos kapcsolatokat! Mindenki tőled akar majd tanácsot kérni, és amikor egész nap nem hagynak békén a többiek, akkor már nagyon terhedre lehet a népszerűség. Fontos, hogy ne válj szétszórttá, hiszen a saját feladataiddal is foglalkoznod kell! Az üzleti tárgyalások során is kiemelten lényeges a világos, pontos kommunikáció!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában igaz rád, hogy könnyedén kézben tartod a munkahelyi életedet. Ez köszönhető pontosságodnak és munkabírásodnak is. A napokban azonban annyi feladatot kaphatsz, hogy még te is nehezen birkózol meg a kihívással. Megtörténhet, hogy azt sem tudod, hogy mihez kapjál, és a vége az lesz, hogy mindent összekavarsz. Fontos, hogy semmiképpen ne ess pánikba, inkább ülj le, gondold végig, hogy mi lenne a megoldás!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Tele vagy kreativitással, de eszedben sincs alkalmazkodni a többiek munkatempójához, módszereihez. Arra vágysz, hogy a régi, elavult beidegződéseket végre új, friss megoldásokra cserélhesd le. Ehhez támogatást is kérhetsz főnöködtől, ám nem mindegy, hogy miként tálalod neki az új ötleteket. Megteheted, hogy csak sugalmazod a kreatív gondolatokat. Így azt a látszatot kelted, hogy tulajdonképpen ő találta ki a változtatás szükségességét.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napok a tanulásról szólnak majd a munkahelyeden. Ha nyitott vagy és hajlandó vagy új módszereket elsajátítani, akkor kifejezetten élvezheted a következő időszakot. Ha viszont kézzel-lábbal ellenkezel, nem akarod a változásokat, akkor nagyon meggyötörheted saját magadat. Fontos, hogy belásd: szükséges, hogy újragondold a munkádat, és a naprakész hozzáállás mindig ütőkártya lehet a kezedben.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon fontos lehet, hogy kézben tartsd a napi programodat, hiszen hajlamos lehetsz "elúszni" a feladatokkal. A munkanap végén azt veheted észre, hogy szinte semmit sem haladtál a teendőiddel. A legjobb, ha már reggel eldöntöd, hogy mivel akarsz aznap foglalkozni, és határozottan kijelölöd önmagadnak, hogy mennyi munkát végzel el. Ha azon kapod magad, hogy a teendők helyett munkatársaiddal csevegsz, akkor emlékeztesd magad, hogy miért mentél be a munkahelyedre!

Bak (december 22. - január 20.)
A napokban úgy vág az eszed, mint a borotva, és rengeteg tettvággyal veted bele magad a munkahelyi életbe. Talán azt sem bánod, ha egy-két alkalommal a munkaidő után is benn kell maradnod. Sokkal rugalmasabb hangulatban vagy, mint máskor, így képes vagy arra is, hogy újat tanulj. Ha más munkakört szeretnél, mint az eddigi, akkor most kell megkérned a főnöködet, hogy helyezzen át az új területre. A váltás zökkenőmentes lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mindig igaz rád, hogy meglehetősen nyitott vagy az újdonságokra. Ha nagyon unalmas a munkahelyi életed, akkor az inspiráció is elveszik az életedből. A napokban is szükséged lehet a kihívásokra, szívesen próbálnád ki ismeretlen területen is az ügyességedet. Ha alkalom nyílik egy továbbképzésre, akkor mindenképpen ragadd meg a lehetőséget! Az üzleti életben fontos lehet, hogy összeszedetten tárgyalj!

Halak (február 20. - március 20.)
Valójában nem sok kedved van a munkahelyi élethez, de ha már kénytelen vagy bemenni, akkor kedvesen viselkedsz a többiekkel. Lehet, hogy hajlandó vagy arra is, hogy egyes feladatokat átvállalj tőlük, s ilyenkor nem gondolsz arra, hogy a saját erőforrásaidat meríted ki. Önfeláldozó viselkedésed lesz a fáradtságodnak az oka, tehát jobb, ha megtanulsz nemet mondani. A fontosabb üzleti tárgyalásokat ne a napokban bonyolítsd le!