Sienna Miller a nyáron férjhez megy

Vágólapra másolva!
Sienna Miller brit színésznő igent mondott kedvesének, Ryhs Ifans színésznek - a pár azt tervezi, hogy nyáron megtartják az esküvőt.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller brit színésznő, a Csillagpor című film egyik szereplője igent mondott a kedvesének, Ryhs Ifans színésznek, a Notting Hill című vígjáték szereplőjének. A pár nyárra tervezi az esküvőjét.

"Ryhs már háromszor megkérte Sienna kezét, de eddig nem sikerült meggyőznie, hogy házasodjanak össze" - árulta el a színésznő egyik barátja a Daily Mirror brit magazinnak. "Most azonban végre igent mondott, és már elkezdték tervezni az esküvőt is."

A 26 éves színésznő és 39 éves kedvese valamivel több, mint egy éve vannak együtt, és mindketten úgy érzik, "megtalálták az igazit a másikban".

"Mindenkinek arról beszélnek, mennyire szeretik egymást, és végre megtalálták egymás mellett a boldogságot" - folytatta Miller ismerőse. "Sienna csak úgy emlegeti Ryhs-t, mint a lelki társát."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta: annak ellenére, hogy a párnak igen híres barátai vannak - az esküvőre valószínűleg meghívják majd Keira Knightley színésznőt, Kate Moss topmodellt és Noel Gallagher zenészt is -, egyáltalán nem akarnak nagy felhajtást.

"Mindketten könnyed és bulizós esküvőt akarnak, ahol jól érzik magukat, és a szeretteikkel együtt ünnepelhetnek" - közölte a forrás. "Biztos, hogy nem adják el a képeiket a magazinoknak. Ez egyáltalán nem jellemző rájuk."