Bezárva tölti a napjait Britney Spears

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő élete az elmúlt hetekben teljesen megváltozott: a bíróság ugyanis a felügyeletét az apjára, Jamie-re bízta. Spears csak engedéllyel hagyhatja el otthonát, a felelőtlen költekezés helyett pedig csak a zsebpénzéből gazdálkodhat.
Vágólapra másolva!

Bezárva, folyamatosa felügyelet alatt tölti a napjait Britney Spears amerikai énekesnő, akinek az elmúlt hetekben teljesen megváltozott az élete. A bíróság ugyanis úgy rendelkezett, a botrányos életű hírességre az édesapjának, Jamie Spearsnek kell vigyáznia - ő kezeli a sztár hatalmas vagyonát is -, a Spears papa pedig szigorú feltételeket szabott a lányának, természetesen csak a "teljes gyógyulás érdekében".

"Britney-nek nagyon szokatlan, hogy nem csinálhatja azt, amit akar. Nem mehet bulizni, vásárolgatni, ha el akarja hagyni az otthonát, ahhoz az apja engedélye kell" - árulta el a híresség egyik ismerőse az OK! magazinnak. "Britney gyűlöli ezt az életet, folyton üzeneteket ír a barátainak arról, mennyire unatkozik."

Az énekesnő felelőtlen költekezésének is vége: Britney ugyanis csak meghatározott mennyiségű zsebpénz - igaz, 1500 dollárt, azaz közel 260 ezer forintot kap - áll a rendelkezésére egy héten. Ez pedig sokkal kevesebb annál, mint amennyit Spears egy-egy bevásárló-körútja során elszórt.

"Britney rettenetesen érzi magát, úgy kezelik, mint egy gyereket. Órákat tölt a fürdőszobában, és az egyetlen szórakozása az, hogy naponta többször is átöltözik" - folytatta a híresség ismerőse. "A másik dolog, amivel lefoglalja magát, a takarítás. Folyamatosan a holmiját rendezgeti."

Jamie Spears a jelek szerint mindent elkövet azért, hogy a lánya élete újra visszakerüljön a régi kerékvágásba - ráadásul, ezért még pénzt is kap, hiszen a Spears ügyében eljáró bíró arra utasította az énekesnőt, adjon "fizetést" az apjának, amiért az gondoskodik róla.