Madonnáéknál szó sincs válásról

Vágólapra másolva!
"Örömmel tudatom mindekivel, hogy Mr. és Mrs. és Guy Ritchie házassága boldog" - közölte sajtónyilatkozatában Madonna és a brit filmrendező szóvivője, cáfolva azt a hétfőn felröppent pletykát, miszerint az amerikai énekesnő és férje szakítottak, válófélben vannak.
Vágólapra másolva!

Madonna és férje, Guy Richie szóvivője sajtónyilatkozatban cáfolta azt a hétfőn felröppent pletykát, miszerint az amerikai énekesnő és a brit filmrendező házassága veszélyben van. Egy brit hírügynökség magát megnevezni nem kívánó forrásra hivatkozva azt állította, hogy a jó ideje különböző projekteken, egymástól több ezer kilométerre dolgozó pár kapcsolata romokban van.

"Örömmel tudatom mindekivel, hogy Mr. és Mrs. és Guy Ritchie igen boldog házasságban élnek" - közölte Liz Rosenberg szóvivő, hozzátéve: ezeknek a pletykáknak semmi alapjuk nincsen.

"Annak ellenére, hogy gyakran más országba szólítja őket a munkájuk - Madonna például épp az új albumának kampányán dolgozik az Egyesült Államokban, míg Ritchie legújabb filjének utómunkálatait felügyeli Angliában -, amikor együtt van a család, nagyon boldogok londoni otthonukban."

Az 50 éves énekesnő és 39 éves párja három gyermeket nevel: a 11 éves Lourdes és a 7 éves Rocco édesgyermekeik, és a közeljövőben várhatóan lezárul a velük élő két és fél éves malawi kisfiú, David adoptálási ügye is.