Angela Bassett csillagot kapott

Vágólapra másolva!
Csillagot kapott Angela Bassett amerikai színésznő, a Tina című film Oscar-díjra jelölt főszereplője a hollywoodi hírességek sétányán, a Walk of Fame-en. A 49 éves színésznő meghatottan vallotta be: mióta megtudta, hogy ilyen megtiszteltetés vár rá, egyre ömlenek a könnyei.
Vágólapra másolva!

Csillagot kapott Angela Bassett Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő a hollywoodi Hírességek Sétányán, a Walk of Fame-en. A csütörtöki ceremónián férje, Courtney B. Vance és gyermekei kíséretében jelent meg, az ünneplők között olyan sztárok tűntek fel, mint Forest Whitaker, Laurence Fishburne vagy Rick Fox, aki partnere volt a bemutatás előtt álló Meet the Browns című vígjátékban.

A 49 éves színésznő meghatottan vallotta be: "mióta megtudtam, hogy ilyen megtiszteltetés vár rám, egyre csak ömlenek a könnyeim."

Forrás: [origo]


A Walk of Fame 2358. csillagának tulajdonosa New Yorkban született, de Floridában nőtt fel, és mielőtt színészi karrierje elkezdődött volna, a Yale-en diplomázott, dráma szakon. Pályafutásának legnagyobb sikerét a Tina Turner popdíva életéről szóló Tina című filmdrámával érte el, amelyért Oscar-díjra is jelölték.

Whitaker jellemzése szerint Bassett "nagyszerű színész, gyönyörű asszony, anya, feleség és barát, aki beragyogja a környezete életét."