Heti horoszkóp március 24-től 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokkal kevesebb erőd van most a munkahelyi feladatokra, mint máskor. A felettesed meg is lepődhet, hogy mennyire levert vagy. A magánéletedben fontos lehet, hogy időt szánj a kapcsolataidra. Családtagjaid és barátaid is igényt tarthatnak a társaságodra.

Bika (április 21. - május 20.)
Nehezebben rázódsz bele a napi ritmusba, azt tapasztalhatod, hogy lassabb a tempód. Ne legyél túlságosan szigorú magadhoz, hiszen annak csak kapkodás lesz a vége. A magánéletedben is sok feladattal találod magad szemben, ám nagyon derűsen látsz neki a teendőknek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nincs túlságosan sok kedved a munkádhoz, pedig kitartásra lenne szükséged ahhoz, hogy az unalmas feladatokkal is megbirkózz. A magánéletedben a baráti kapcsolataid kerülnek előtérbe, amelyek azonban egyáltalán nem felhőtlenek. Előfordulhat néhány vita!

Rák (június 22. - július 22.)
Tökéletesen szeretnél dolgozni a napokban, ám a maximalizmus meggátolhat abban, hogy élvezd is a munkádat. A magánéletedben is arra törekszel, hogy megfelelj családtagjaidnak és kedvesednek. Sajnos a tökéletesség kergetése mindig magában hordja a csalódást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A napokban komoly kihívást jelentesz a főnöködnek, hiszen azt gondolod, hogy azt tehetsz a munkahelyeden, amit csak akarsz. A magánéletedben a szenvedélyes szerelem kerül előtérbe. Arra vágysz, hogy testileg és lelkileg is teljes legyen a harmónia közöttetek!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok dolgod lesz a munkahelyeden, most nem engedheted meg magadnak, hogy egész napra elbújj az íróasztalod mögé! A magánéletedben könnyen talál meg egy új, hirtelen jött szerelem. Az első meglepetést a boldogság válthatja fel, és végre egy kis izgalom költözik az életedbe.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon találékony hangulatban vagy, ám főnököd nem nagyon örül annak, hogy a bevált út helyett új megoldásokat keresel. A magánéletedben fontos lehet, hogy megtaláld a lehetőséget a szórakozásra is. Ha "belelendülsz" a buliba, akkor nagyon el tudod most engedni magadat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ha ügyes vagy, akkor a héten kedvességeddel teremtheted meg a meghitt hangulatot a munkahelyeden. A magánéletedben szinte bármit megtennél, hogy családtagjaid jól érezzék magukat. Nagyon fontos, hogy a saját igényeidre is figyelj! Az is lényeges, hogy te mitől érzed magad jól!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon közlékeny hangulatban vagy, ami oda vezethet, hogy a munkaidő nagy részét pletykálkodással töltöd, aminek a főnököd egyáltalán nem örül. A magánéletedben fontos lehet, hogy kedvesen bánj családtagjaiddal, de azért a határozottságodat is őrizd meg!

Bak (december 22. - január 20.)
A következő napok különösen jók arra, hogy az eddiginél több pénzt keress, vagy legalábbis megszilárdítsd a helyedet munkahelyeden. A magánéletedben szerelmes hangulatba kerülsz, egyáltalán nem mindegy, hogy van-e alkalmad egy kis romantikára.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szívesen beszélsz a magánéletedről munkatársaidnak, ám az intim részleteket semmiképpen sem célszerű megosztanod velük. A magánéletedben fontos lehet, hogy egymásra tudjatok hangolódni kedveseddel. Ebben segíthet, ha érdekes, új programokat osztotok meg!

Halak (február 20. - március 20.)
Szinte bármit el tudsz érni a munkatársaknál, hiszen nagyon kedvesen és okosan vezényled le a hétköznapokat. A magánéletedbe is sok érzelmet élsz meg, megerősödhet a kapcsolatod családtagjaiddal. Szerelmi életed pedig testileg és lelkileg is nagyon intenzívvé válhat.