Vágólapra másolva!
Vége Pamela Anderson és Rick Solomon kapcsolatának: a bíróság kimondta, hogy a házasságuk - amely mindössze két hónapig tartott - érvénytelen.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat egykori sztárja újra egyedülálló. A Los Angeles-i bíróság tegnap érvénytelenítette Rick Solomon pókerjátékossal kötött - mindössze két hónapig tartó - házasságát.

A pár tavaly októberben házasodott össze Las Vegasban, de már decemberben kiderült, hogy problémák vannak közöttük. Anderson először karácsony előtt nyújtotta be a válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, majd később meggondolta magát.

Néhány héttel később a színésznő újra kezdeményezte a házasság érvénytelenítését, ezúttal arra hivatkozva, hogy "csalással" kényszerítették a házasságkötésre.

Anderson férje, Paris Hilton egykori szeretője, Rick Solomon múlt héten fordult bírósághoz, és a beadott papírokban ő is azt írta, hogy "becsapták", ezért kéri az érvénytelenítést - a kaliforniai törvények szerint ilyen esetben azonnal érvényteleníthető a házasságkötés.

A 40 éves színésznő már "hírhedt" villámválásairól: korábbi férjével, Kid Rock zenésszel való házassága mindössze négy hónapig tartott.