Kate Moss szeptemberben férjhez megy

Vágólapra másolva!
Kate Moss brit topmodell a napokban bejelentette: hozzámegy kedveséhez, Jamie Hince zenészhez,  a Kills együttes gitároshoz. Bennfentesek már az esküvő időpontját is tudják: idén szeptemberben lesz.
Vágólapra másolva!

Kate Moss brit topmodell nemrég bejelentette, hogy ő és zenész kedvese, Jamie Hince hamarosan összeházasodnak. A híresség egy amszterdami útján mondta el a rajongóknak, hogy még az idén oltár elé állnak.

"Kate és Jamie nagyon boldognak látszottak, és Kate izgatottan újságolta mindenkinek, hogy éppen most kérték meg a kezét" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Sun brit napilapnak. "A rajongói fényképeket készítettek róla, ő pedig csak azt ismételgette, hogy férjhez megy."

Bár a bejelentést követően Moss csak annyit mondott, hogy "hamarosan" megtartják az esküvőt, bennfentesek tudni vélik, hogy már ki is tűzték a lagzi időpontját: szeptemberben lesz, valószínűleg Moss vidéki birtokán.

Moss és barátja, Jamie Hince tavaly nyáron jöttek össze, alig néhány héttel azután, hogy a modell véget vetett Pete Dohertyvel való botrányos kapcsolatának.

"Az ismerősei és a családja nagyon örülnek annak, hogy Kate otthagyta Pete-et. Láthatóan nem tett jót neki az a kapcsolat" - mondta Moss egyik barátja. "Jamie teljesen más."