Paris Hilton élvezi a példakép szerepét

Vágólapra másolva!
Paris Hilton amerikai híresség kifejezetten örül annak, hogy sok fiatal lány a példaképének tekinti: "jó embernek" tartja magát, aki "keményen megdolgozott a sikerért".
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség, a Simple Life című valóságshow egyik sztárja kifejezetten örül annak, hogy fiatal lányok ezreinek lehet a példaképe. Az örökösnő Törökországban adott interjút a Reuters hírügynökségnek - Hilton azért érkezett Isztambulba, hogy a Miss Törökország szépségverseny zsűrijének legyen a tagja.

"Nem foglalkozom azzal a sok hazugsággal, amit rólam írnak" - jelentette ki Hilton, akit a legtöbben botrányos viselkedéséről ismernek. "Jó ember vagyok, keményen dolgozom azért, hogy sikeres legyek. Szerintem ez sok lány számára inspiráló, én pedig örömmel vagyok a példaképük."

Hilton beszélt arról is, hogyan érinti az, hogy a nagyapja, Barron Hilton a vagyona nagy részét jótékonysági célra ajánlotta fel.

"Egyáltalán nem érdekel a dolog, mert nem függök senkitől anyagilag" - közölte a 26 éves híresség. "A nagyapám nagyszerű, nagylelkű ember, és amit tesz, csodálatos."

Paris Hilton új televíziós műsorát az év második felében mutatják be az Egyesült Államokban: a híresség új legjobb barátnőt keres magának; a szereplőválogatások a napokban kezdődnek. Paris "egy dögös csajszit vagy ellenállhatatlan pasast" keres magának, aki "kész arra, hogy a lesifotósok új célpontja, és a vörös szőnyeg új kedvence legyen".