Paul McCartney újra szerelmes

Vágólapra másolva!
Sir Paul McCartney brit zenész, a Beatles egykori tagja újra szerelmes: lesifotósok kapták lencsevégre őt és új kedvesét, az amerikai Nancy Shevellt egy karib-tengeri, romantikus nyaraláson. McCartney volt felesége, Heather Mills "hisztérikus rohamot kapott a féltékenységtől", amikor meglátta a képeket - állítják bennfentesek.
Vágólapra másolva!

Sir Paul McCartney brit zenész, a Beatles együttes egykori tagja újra szerelemes: választottja Nancy Shevell amerikai milliomosnő. A párt egy romantikus karib-tengeri nyaraláson kapták lencsevégre, amit a tengerparton sétálgatnak, beszélgetnek, csókolóznak és hajókáznak.

McCartney - akinek a válását alig néhány hete mondták ki - állítólag már tavaly októberben is találkozgatott a hölggyel, de egy időre felfüggesztették a kapcsolatukat, hogy "jobb benyomást tegyenek" a válást intéző bíróságra.

"Nagyon szerelmesnek és boldognak tűnnek együtt, láthatóan csodásan érzik magukat" - árulta el egy szemtanú a Daily Mail brit napilapnak. "Lehet, hogy Paul már nem fiatal, de még mindig nagy hatással van a nőkre. Úgy nevetgélnek, mint a tinik. Olyanok, mintha már évek óta ismernék egymást."

A 65 éves zenész és 47 éves barátnője New Yorkban találkozott először: szomszédok ugyanis az amerikai nagyváros egyik elegáns negyedében - sőt, Shevell (aki maga is kigyógyult a rákból) és McCartney néhai felesége, Linda igen jó barátok voltak.

Heather Mills, McCartney volt felesége állítólag "hisztériás rohamot kapott a féltékenységtől", amikor meglátta a párról készült képeket - bennfentesek szerint nemcsak azt nem tudja elviselni, hogy a volt férje boldog egy másik nő oldalán, hanem azt sem, hogy McCartney "szórja a pénzt az új nőjére".

"Heathert nagyon rosszul érintette, hogy csak 25 millió fontot kapott Paul vagyonából" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Amikor meglátta a képeket, üvöltözni kezdett, hogy Paul biztosan rengeteg pénzt költ arra a vén szatyorra, de a saját lányára nem akar többet áldozni."

Mills - a legújabb hírek szerint - azt tervezi, hogy visszatér a bíróságra: azt akarja ugyanis, ha McCartney bebizonyítaná, hogy "csak" 600 millió fontos vagyona van. Mills ugyanis biztos abban, hogy a volt férjének sokkal több pénze van, de ezt nem akarja bevallani, nehogy többet kelljen adnia az exének.