Daniel Craig a legjobban öltözött brit pasi

Vágólapra másolva!
Daniel Craig színészt, a legújabb James Bond-filmek főszereplőjét választotta meg a legjobban öltözködő brit férfinak - már másodszor - a GQ magazin.
Vágólapra másolva!

Daniel Craig színészt, a James Bond-filmek legújabb főszereplőjét választotta meg a legjobban öltözött brit férfinak a GQ magazin. A 007-es ügynököt játszó sztár már második alkalommal kapta meg a megtisztelő címet.

Craiget Daniel Day Lewis Oscar-díjas színész, James McAvoy, Clive Owen és Jude Law követik, de a top ötvenbe belekerült Károly herceg és fia, Harry, valamint a királyő férje, Fülöp is. Az egyedi öltözködéséről hírhedt Elton John is felkerült a listára, ugyanúgy, ahogy partnere, David Furnish is.

A legjobban öltözöttek listájával egyidőben kiadták a legrosszabbul öltözködők rangsorát is: a "győztes" Russell Brand komikus lett, de a rosszul öltözöttek közé sorolták Vilmos herceget, Gordon Brown miniszterelnököt és Ken Livingstone-t, London egyik vezető tisztségviselőjét is.

A sokak által stílusikonnak tartott David Beckham - aki háromszor is birtokolhatta a legjobban öltözködő brit férfi címét - meglepő módon mindkét listán szerepelt: a hatodik legjobban és a kilencedik legrosszabbul öltözködőnek tartja a férfimagazin szerkesztősége és olvasótábora.