Jessica Albának lánya lesz

Vágólapra másolva!
Kiderült: Jessica Alba amerikai színésznő első gyermeke - aki előreláthatóan május végén születik majd meg - kislány lesz. Bennfentesek még a baba nevét is tudni vélik: állítólag Honornak keresztelik majd.  
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznőnek, a Fantasztikus négyes című film főszereplőnőjének lánya lesz - írja a Star című amerikai magazin. A lap szerint Alba és kedvese, Cash Warren "csupa rózsaszín és kislányos" ajándékot válogattak össze a hét végén tartandó bababulijukra.

Bennfentesek állítólag a baba nevét is tudják: a színésznő és párja Honornak (azaz Büszkeségnek) akarja keresztelni a kicsit.

"Jessica egyik barátja egy egyedi, igazgyöngyös aranykarkötőt csináltatott a kismamának, és azon szerepelt ez e név" - árulta el a Starnak egy Los Angeles-i ékszerüzlet egyik alkalmazottja. "Elmondta, hogy a bababulin szeretné odaadni Jessicának, többször is megkérdezte, hogy készen lesz-e addigra az ékszer."

Bár a magazin információit hivatalosan nem erősítették meg, Alba korábban azt nyilatkozta: biztos, hogy meglepő nevet választ majd a gyermekének.

"A szerelmem, Cash neve is elég érdekes, az enyém viszont olyan szokványos" - mondta a 26 éves híresség a Gotham magazinnak adott interjúban. "Valószínűleg a baba neve is érdekes lesz, és sokakat meglepünk majd a választással."