Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Bika csillagjegybe, trigonban áll a Plútóval és a Szaturnusszal. Reggel érzéki hangulatban lehetünk, így érdemes egy kicsit ágyban maradnunk kedvesünkkel. Nagyon szép élményeink lehetnek, amelyek megerősíthetik a kapcsolatunkat is.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Bika csillagjegybe. Érzékenyebb lehet a torkunk, mandulánk, fogaink. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg, fogyasszunk mézet, mézes gyógyteákat. Ha hideg italokat fogyasztunk, akkor a torokfájás is aktuális probléma lehet.

Ma már a növő Hold idejét éljük, ezért jobban beépülnek szervezetünkbe a tápanyagok. Diétát sem célszerű kezdenünk, hiszen nem lesz annyira eredményes, mint máskor. Koncentráljunk testünk tudatos táplálására, együnk igényesen a következő két hétben.

Érzéki hangulatban leszünk a mai napon, fontossá válik párkapcsolatunk. Szeretnénk testi élményeket kedvesünkkel, a pusztán lelki kapcsolat most nem elég. Igaz lehet, hogy féltékenyebbek leszünk, könnyen kerít hatalmába minket a zöldszemű szörny.

Reggel a Hold trigonban áll a Plútóval és a Szaturnusszal. Reggel érzéki hangulatban lehetünk, így érdemes egy kicsit ágyban maradnunk kedvesünkkel. Nagyon szép élményeink lehetnek, amelyek megerősíthetik a kapcsolatunkat is.