Campbell szóvivője a repteret hibáztatja

Vágólapra másolva!
Naomi Campbell szóvivője a topmodell letartóztatásáról elmondta: szerinte sem a Heathrow repülőtér, sem pedig a British Airways nem viselkedett megfelelően, nem kívánták megoldani Campbell elveszett bőröndjének az ügyét, így "nem csoda, ha Campbell kiborult".
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell brit topmodell szóvivője, Celena Aponte szerint nem a modell az első számú okozója a múlt heti reptéri botránynak - melyben a hírességet letartóztatta a rendőrség, mert jelenetet rendezett egy repülőgépen és megtámadott egy tisztet -; sokkal inkább a Heathrow repülőtér és a British Airways a felelősek.

"Naomi pontosan érkezett a repülőtérre, mindössze két csomaggal, amelyekről azt modták neki, hogy biztonságban felkerültek a gépre" - közölte egy rögtönzött sajtótájékoztatón Aponte. "Már a gépen ült és az indulásra várt, amikor megmondták neki, hogy az egyik csomagja elveszett. A Britsh Airways úgy próbálta megoldani a felmerülő problémát, hogy rendőrt hívott és eltávolíttatta őt a gépről. Sem a légitársaság, sem pedig a repülőtér nem mondott azóta sem semmit arról, hol van Naomi csomagja. Az egész amiatt történt, mert ők képtelenek voltak úrrá lenni a káoszon."

A szóvivő Campbell viselkedését - a hisztériás rohamot, a rendőrtiszt elleni támadást, a köpködést és üvöltözést - nem kívánta kommentálni.

A temperamentumáról hírhedt modellt múlt hét végén tartóztatták le, de néhány óra után - óvadék ellenében - szabadlábra helyezték. A legújabb hírek szerint nem indítanak ellene bírósági eljárást, csupán "hivatalosan figyelmeztetik".