Kate Moss a legjobban öltözött híresség

Vágólapra másolva!
Egy újabb listán szerezte meg a legjobban öltözött híresség címét Kate Moss brit topmodell: a Glamour magazin éves szavazásán a modell maga mögé utasította Sienna Millert és Scarlett Johanssont - a tavalyi győztes Kylie Minogue csak a tizenkilencedik lett.
Vágólapra másolva!

Kate Moss újra megszerezte a legjobban öltözködő híresség címét - ezúttal a Glamour magazin szavazásán lett első a brit topmodell, maga mögé utasítva Sienna Miller és Scarlett Johansson színésznőket.

"Kate nagyon merész, és - ami a divatot illeti - kész igazi kalandozóként viselkedni " - mondta Jo Elvin, a magazin szerkesztője. "Az, ahogyan öltözködik, mindenki számára inspiráló lehet. Arra tanít, hogy a divattal érdemes kísérletezni, és nem szükséges megállni, csak mert a szokás úgy diktálja."

A tavalyi győztes, Kylie Minogue idén csak a 19. helyet szerezte meg: a magazin szerkesztői szerint az elmúlt évben volt néhány "rossz választása", amely "megosztotta a rajongókat".

Moss, Miller és Johansson mögött szerepelt Rachel Bilson, a Narancsvidék című sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jessica Alba és Keira Knightley.

A magazin a legrosszabbul öltözködőket is megválasztotta: ebben a kategóriában Britney Spears lett az első.

Victoria Beckham énekesnő, a Spice Girls együttes tagja - csak úgy, mint férje, David Beckham a GQ magazin szavazása soránb- bekerült a legjobban és a legrosszabbul öltözködők közé egyaránt: Posh (azaz Puccos) Spice a kilencedik legrosszabbul öltözködő, de a tizedik legstílusosabb híresség.