Naomi Campbellt kitiltották a British Airways járatairól

Vágólapra másolva!
Naomi Campbell brit topmodellt - múlt heti hisztériás rohama következményeként - kitiltották a British Airways légitársaság járatairól.
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell brit topmodellt minden járatáról kitiltotta a British Airways légitársaság: nem hajlandóak többet szállítani a temperamentumáról híres modellt. A döntés "egyenes következménye" Campbell múlt heti dühkitörésének és letartóztatásának.

"Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert a légitársasgág nagyon jól tudja, hogy Naomi fontos ügyfél" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Daily Mirror című napilapnak. "A British Airways-nek azonban az utasok és a személyzet biztonsága a legfontosabb, és Naomi veszélyt jelenthet."

A céghez közel álló informátor szerint "ez a döntés üzenet mindenki számára, hogy az ilyen viselkedés egyszerűen nem tolerálható".

Naomi Campbell szóvivője szerint a modell törekedne a helyzet békés megoldására, és abban reménykedik, hogy meg lehet győzni a céget, hogy változtassák meg a döntésüket.

"Naomi a British Airways ügyfele már harminc éve" - közölte a szóvivő. "Továbbra is szívesen repülne velük, és reméli, hogy minél hamarabb meg tudják oldani ezt az ügyet."