A Hilton szülők szeretik a lányuk pasiját

Vágólapra másolva!
Paris Hilton szülei elégedettek lányuk választásával: Benji Madden zenész, az örökösnő legújabb pasija ugyanis szerintük udvarias, jól nevelt, kedves fiú, aki gyökeresen változatta meg a botrányhősnő életét.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton szülei áldásukat adták lányuk legújabb kapcsolatára, mert úgy látják, hogy a botrányairól elhíresült örökösnő boldog Benji Maddennel, a Good Charlotte zenekar frontemberével, aki ráadásul "udvarias, jól nevelt fiú", és "aki megváltoztatta Paris életét".

"Ez a kapcsolat akár komolyabbra is fordulhat" - nyilatkozta Kathy Hilton, Paris édesanyja a Vegas Luxe Life blog internetes magazinnak. "Látszik, hogy nagy szerelem, és úgy érzem, jó úton haladnak a dolgaik, úgyhogy áldásunkat adtuk rájuk."

"Ez a fiatalember tökéletes példa arra, hogy nem szabad valakit a külseje alapján megítélni" - nyilatkozta Maddenről Rick Hilton, az örkösnő apja. "Udvarias, jól nevelt - ráadásul uramnak hív. Megszerettük, olyan, mintha máris családtag lenne."

A pár a Good Charlotte egy hónapos európai és dél-afrikai turnéja után - ami Hilton számára, a blog-bejegyzései szerint "fantasztikus és emlékezetes élmény volt" - tért vissza az Egyesült Államokba.

"Egyetértünk Parisszel abban, hogy Benji fantasztikus fiú. A lányunkat teljesen megváltoztatta ez a kapcsolat - talán, mert most igazán szerelmes" - mondta a boldog mama.

Madden és Hilton idén februárban jöttek össze, és azóta "elválaszthatatlanok". Ráadásul Hilton legjobb barátnője, Nicole Richie Benji ikretestvérének, Joel Maddennek a kedvese - így a család szerint lehetséges, hogy "dupla esküvőt tartanak majd".