Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik, kvadrátban áll a Marssal. Azt tapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik. Minden gondolatunk a szépség és a harmónia körül forog, mindenben ezt keressünk, amivel csak találkozunk. Legszívesebben az egész napot a kedvesünkkel, szereteinkkel töltenénk, semmi kedvünk eltávolodni tőlük, sem érzelmi, sem fizikai értelemben. A mai nap tökéletes arra, hogy társaságba menjünk, és a barátainkkal töltsünk néhány kellemes órát: ma ugyanis különösen elbűvölőek, szeretetreméltóak lehetünk. Ha nincs kedvünk kimozdulni, akkor bújjunk a takaró alá a partnerünkkel, némi édesség és egy művészeti album társaságában. A nyugodtság és harmónia ilyen irányú megélése hosszú távra energiával tölthet fel mindenkit.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, általánosságban is jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.