Szerelmi horoszkóp április 24-től május 1-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Lehet, hogy az elmúlt hetekben nem úgy alakultak a szerelmi ügyeid, ahogyan azt te szeretted volna, ám ahelyett, hogy kétségbe esnél vagy mindenért a kedvesedet hibáztatnád, inkább vizsgáld felül, mit is tettél (vagy éppen nem tettél). Kérdezd meg magadtól, hogy valójában mit szeretnél érzelmi téren elérni - és persze azt is, hogy a jelenlegi cselekedeteid közelebb visznek a célodhoz, vagy éppen eltávolítanak tőle. Ha a szerelmed vagy kiszemelted is felteszi neked ezeket a kérdéseket, a legjobb őszinte és egyenes választ adnod rájuk.

Bika (április 21. - május 20.)
Érdemes lenne egy kicsit többet foglalkoznod a szívügyeiddel a következő napokban: a kedvesed ugyanis azt érezheti, hogy elhanyagoltad és nem adtad meg neki a kellő figyelmet, amit megérdemelt volna. Ha most viszont időt szánsz rá, akkor meglepően mély beszélgetésekben lehet részetek, és a kapcsolatotok útja újabb - kedvező - irányba indulhat el. A hétvége különösen izgalmasan alakulhat, nagyon kellemes erotikus élményekben lehet részed - még akkor is, ha éppen nincs még senkid.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ha még nem találtál párt magadnak, akkor a héten jó eséllyel keveredsz viszonyba valakivel, akire eddig csak a barátodként tekintettél. Hamar kiderülhet, hogy sokkal többet jelentetek egymásnak, mint gondoltátok. Az, hogy hosszú távú kapcsolat lesz a dologból, vagy kellemes flört, csak rajtatok múlik: mindenképpen próbáljátok meg együtt. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor is komoly szerephez jut az életetekben a barátság, a megértés és a tolerancia.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon sokat gondolkozhattál az utóbbi időben a párkapcsolatodon, lehet, hogy még az is megfordult a fejedben, hogy eljött az a pillanat, mikor váltanod kell. Ha úgy érzed, hogy már nem vagy boldog, vagy nem tudsz érzelmileg fejlődni a jelenlegi helyzetben, akkor tedd meg a szükséges lépéseket. Gondolj úgy erre változtatásra, mint tavaszi nagytakarításra, lomtalanításra - azzal, hogy "kidobod" a régit, helyet csinálsz az újnak!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon vegyes napoknak nézel elébe, lesz részed romantikus estékben, de kiadós veszekedésekben is - neked egyetlen feladatod csak az lesz, hogy kezelni tudd a helyzeteket. A legjobb, ha csak úszol az árral, és nem próbálsz meg változtatni a megváltoztathatatlanon. Ha vitákra kerül a sor, akkor egy kicsit tedd félre a büszkeségedet, és ne félj beismerni, ha hibáztál. Ez jó hatással lesz a kapcsolatodra, és könnyebben átvészelitek a nehéz időszakot.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szépen eltervezel mindent, egyedül a partneredet hagyod ki a számításból - ráadásul még meg is sértődsz, ha esetleg nem úgy cselekszik, ahogyan azt te kitaláltad. A kommunikáció és a kezdeményezés létfontosságú lesz az elkövetkező néhány napban: ha nem mondod meg, hogy mit is akarsz, nem várhatod el, hogy a kedvesed teljesítse a kívánságaidat. Tedd félre tehát a szerénységedet, és mondd ki mindazt, ami a szívedet nyomta.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Bár rád alapvetően jellemző, hogy mindig a harmóniára törekszel, ezen a héten azonban sokkal többet követelsz a szerelmedtől, mint amennyit visszaadsz neki. Ez elfogadható egy ideig, de ne erre építs egy egész életet. Ha ugyanis nem egy igazi márírt fogtál ki magadnak, akkor a párod könnyedén megunhatja a helyzetet, és faképnél hagyhat - hacsak nem leszel hajlandó több energiát fektetni a kapcsolatotokba.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Változásra vágysz a szerelmi életedben, bár azt még te sem tudod, hogy pontosan mit akarsz. Először gondolkozz el, mit is szeretnél, utána pedig azon, vajon a jelenlegi partnered mennyire illik bele a jövődről alkotott képbe. Előfordulhat az is, hogy nem akarod elhagyni a párod, és igazából csak izgalmasabb kapcsolatra vágysz. Ne félj magadhoz ragadni a kezdeményezést! Ha még magányos vagy, akkor igen váratlan helyen találhat rád a szerelem (vagy legalábbis egy randevú esélye); legyél nyitott, különösen a hétvégén.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szívesebben zárkózol be a saját kis világodban, nem akarsz találkozni a barátaiddal, sőt, a szerelmeddel sem szívesen töltesz el időt. Bár ő rettenetesen szeretne együtt lenni veled, meg kell értenie, hogy időnként szükséged lehet a magányra. Ha ugyanis nagyon erőszakoskodik, akkor komoly viták alakulhatnak ki kettőtök között. Ha máshogy nem megy, kérj tőle egy kis türelmet: a jövő hét második felében ugyanis sokkal barátságosabb hangulatban leszel, és a pároddal is szívesebben foglalkozol.

Bak (december 22. - január 20.)
Ha párt keresel magadnak, akkor nagyon jó esélyeid lehetnek a következő napokban; különösen akkor, ha ugyanúgy közelíted meg ezt a problémát, mint bármilyen más megoldandó feladatot - a lényeg, hogy cselekedj! Próbálj ki például valamilyen internetes társkereső szolgáltatást, vagy iratkozz be egy tanfolyamra, ahol nagy eséllyel találkozol új emberekkel. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is sokat tehetsz, hogy megerősödjön a szerelmetek: vidd el érdekes helyekre, szervezz neki különleges programokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sokkal stabilabb kapcsolatokat szeretnél, mint amilyenekben most részed van: vágysz arra, hogy az életedben átéld a biztonságot. Lehet, hogy a kedvesed is ugyanígy érzi, csupán meg kell vele beszélned a kétségeidet - talán még több kérdésre választ találtok együtt. Ha még magányos vagy, akkor érdemes minél több időt a barátaiddal tölteni, rajtuk keresztül ugyanis megismerkedhetsz valakivel, aki talán különlegesebb szerepet is betölthet az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)
A következő napokban nehezebb időszak jön el az életedben: nem nagyon tudod hová tenni az érzéseidet, és ez bizony bosszanthat téged. Próbálj meg teljes bizalommal a családtagjaid felé fordulni, mert ők biztosan tudnak neked tanácsot adni. Még akkor is érdemes meghallgatnod őket, ha egyébként nem értesz velük egyet. A jövő hét közepétől szerencsére egyre tisztább lesz a kép, és hamarosan kész leszel változtatni a szerelmi életeden.