Várandós tiniket segít Jessica Alba

Vágólapra másolva!
Egy terhes tinilányokat támogató iskolát látogatott meg Jessica Alba amerikai színésznő a napokban: ajándékokat, a babaápoláshoz szükséges holmikat vitt a leányanyáknak.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba amerikai színésznő, a Fantasztikus négyes című film főszereplőnője, aki május végére várja első gyermekét, egy hátrányos helyzetű, várandós tiniket támogató iskolában járt a napokban: ajándékokat és babaápolási cikkeket vitt, hogy megkönnyítse a lányok életét.

"A lányok rettenetesen meglepődtek, hogy Jessica személyesen ment el hozzájuk" - mesélte az egyik szemtanú. "Éljeneztek és integettek, amikor meglátták. Jessica nagyon kedves volt, mindenkihez volt egy-két baráti szava, tanácsokat is adott, sőt, ő maga cipelte fel az ajándékok egy részét, pedig már a nyolcadik hónapban jár. Egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy híresség."

Alba semmit nem kívánt mondani az újságíróknak az akcióról.

Nem Alba az egyetlen, aki az anyaság "hatására" kezdett jótékonykodni: Nicole Richie amerikai híresség - akinek a kislánya, Harlow januárban született - egy külön alapítványt hozott létre a hátrányos helyzetű szülők megsegítésére, és minden ajándékot, amit a baba születése előtt kapott, szétosztogatott.