Válik Liv Tyler

Vágólapra másolva!
Liv Tyler amerikai színésznő öt évig tartó házasság után elválik a férjétől, Royston Langdon zenésztől. A párnak egy közös gyermeke van.
Vágólapra másolva!

Liv Tyler amerikai színésznő, a Gyűrűk ura című film egyik főszereplője és férje, Royston Langdon zenész véget vetnek öt éve tartó házasságuknak - erősítette meg a pletykákat a People magazinnak a színésznő szóvivője.

"Liv és Royston közösen úgy döntöttek, hogy nem kívánnak együtt élni a továbbiakban" - mondta a szóvivő. "De ezentúl is jó barátok és elkötelezett szülők maradnak. Arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ezekben a hetekben."

Tyler és Langdon 2003-ban házasodtak össze, fiuk, Milo, 2004-ben született.

A pár kapcsolatának megromlásáról ezen a héten cikkeztek először amerikai lapok - további pletykákra adott okot, hogy Tyler egy nemrég tartott rendezvényen a férje és a jegygyűrűje nélkül jelent meg.

Az US Weeklynek nyilatkozott a pár egyik ismerőse, aki azt állította: Tyler már hónapok óta gondolkozott a válláson, sőt, egy ügyvéddel is beszélt a lehetőségekről.

"Hallottam, amikor beszélt az ügyvéddel" - mondta az ismerős. "Liv azt mondta, Royston élősködik rajta, és úgy érzi, túlságosan fiatalon ment férjhez."