Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon belép a Szűz jegyébe, együtt áll a Szaturnusz bolygóval. Az elmúlt napok könnyedségéhez képest sokkal komolyabbak leszünk, és szívesen foglalkozunk a hosszú távú terveinkkel.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon belép a Szűz csillagjegybe. Az elmúlt napok felszabadultsága után sokkal komolyabbak, visszahúzódóbbak leszünk, a játékosság helyett inkább a kötelességtudás kerül a középpontba. Ez szerencsére nem jelenti azt, hogy semmit nem élvezünk az életben, csupán fontosabbá válik a munka, mind a házimunka, mind pedig a "pénzkereső" foglalkozásunk. Sokat gondolkodunk ezen a témán. Ha azonban megtehetjük, akkor a mai nap még legyen a pihenésé.

A Szűz jegye uralja az emésztést és a bélrendszert. A hasmenés, puffadás és a székrekedés mind olyan panaszok, amelyeket viszonylag gyorsan és könnyen, az életmód megváltoztatásával enyhíteni lehet. A táplálkozásban fontos a rendszeresség és a mértékletesség. Kerüljük a nehéz, zsíros ételeket, a túlságosan sok cukor fogyasztását, az alkohol- és koffeintartalmú italokat. Fogyasszunk több zöldséget és teljes kiőrlésű péksüteményeket, kenyereket. Azt is érdemes kivizsgáltatni, hogy van-e valamilyen ételallergiánk, nem vagyunk-e bizonyos ételcsoportokra (tejtermékekre, gabonafélékre) túl érzékenyek. Segíthetnek a gyógyteák is, például a borsmenta, a kamilla, az édeskömény és az ánizs, vagy ezek keveréke.

A Hold a mai napon együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket, mi mindent szeretnénk elérni az elkövetkező hónapokban, években. Akár le is írhatjuk a céljainkat - szakértők szerint ez a lépés segíthet abban, hogy minél hatékonyabban tudjuk megvalósítani, amit szeretnénk. Érdemes lehet kidolgozni egy stratégiát is: gondoljuk át, pontosan mit kell tennünk ahhoz, hogy minden a terveink szerint alakuljon. A fontosabb kérdéseket megvitathatjuk családtagjainkkal is, a mai napon nagyon jól tudunk együttműködni másokkal. Ha találunk egy olyan csoportot - akár internetes közösség is lehet -, amelynek az elveit magunkénak érezzük, akkor csatlakozzunk hozzá bátran!