Pamela Anderson leszedetné a tetoválásait

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson amerikai színésznő úgy döntött, leszedeti a testét díszítő tetoválásokat: szerinte ugyanis már nem mutatnak rajta olyan jól, mint korábban, mert a bőre nem elég feszes.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című filmsorozat egykori sztárja úgy döntött, leszedeti a testét díszítő tetoválásokat, mert már nem mutatnak olyan jól rajta a minták.

"Pamela érzi, hogy utolérte az öregedés, a bőre már nem olyan feszes és sima, mint néhány évvel ezelőtt volt" - árulta el a színésznő egyik ismerőse. "Egy ráncos karon pedig már egyáltalán nem szexisek a minták."

A 40 éves Anderson azt is kijelentette, kifejezetten "gyerekes" dolognak tartja, hogy valaki öregen is tetoválásokkal "parádézzon".

"A tetoválás inkább a fiatalok kiváltsága, egy bizonyos kor felett inkább kínos, mint szexis" - mondta a színésznő. "Gyerekes dolognak tartom, hogy valaki így akar ragaszkodni az ifjúságához."

Anderson - akinek a hátát és a karját díszítik tetoválások - azt azonban cáfolta, hogy azért szabadulna meg a mintáktól, hogy ezzel "felelősségteljesebb" benyomást keltsen.

"Egyszerű városi legenda, hogy azért szedetném le a tetkóimat, hogy így megbízhatóbbnak és komolyabbnak tűnjek, és jobb anyának tartsanak" - mondta. "Eddig is jó anya voltam. A két dolognak nincs semmi köze egymáshoz."