Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal készek arra, hogy összekössék az életüket - állítják a pár barátai, akik szerint "bármelyik nap megtörténhet az eljegyzés".
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon amerikai színésznő és Jake Gyllenhaal színész, a Kiadatás című film két főszereplője készek arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket - állítják a pár barátai az OK! magazinnak.

Bár a két híresség nyilvánosan még nem erősítette meg a kapcsolatát (pedig már több hónapja együtt vannak), szemtanúk szerint "őrülten szerelmesek" egymásba, és "kizárólag egymással vannak elfoglalva".

"Nagyon édesek együtt" - mondta egy étterem vezetője, Brandy Mangum. "Jake és Reese nálunk vacsoráztak a minap, és olyanok voltak, mint két tini. Láthatóan tökéletes a kapcsolatuk."

A pár barátai szerint Gyllenhaal "napokon belül megkérheti" Witherspoon kezét.

"Már többször beszélgettek házasságról, és el is döntötték, hogy együtt akarják leélni az életüket" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás az OK! magazinnak. "A kapcsolatuk igen komoly, és mivel Reese egy kicsit konzervatív ebben a kérdésben, biztosan hamar megtartják az esküvőt."

Witherspoon szóvivője nem kívánta kommentálni a magazin értesüléseit, míg Gyllenhaal ismerősei csak annyit mondtak: "még nincsenek konkrét terveik az esküvőről".