Megint szakított Wilson és Hudson

Vágólapra másolva!
Újból szakított egymással Owen Wilson amerikai színész és kedvese, Kate Hudson színésznő - ezúttal alig két hónapig voltak együtt. Wilson barátai szerint most "nincs esélye annak, hogy újra összejöjjenek".
Vágólapra másolva!

Kate Hudson amerikai színésznő és kedvese, Owen Wilson színész, az Én, a nő és plusz egy fő című film főszereplői megint szakítottak - annak ellenére, hogy több amerikai pletykalap már arról cikkezett, hamarosan eljegyzik egymást. Wilson és Hudson ezúttal alig két hónapig voltak együtt.

A pár 2006 szeptemberében kezdett el randevúzgatni, ám azóta többször is szétmentek, majd újra összejöttek. Wilson barátai szerint ezúttal "nincs esély arra", hogy "felélesszék a szerelmet".

"Nagyon csúnyán összevesztek" - mondta Wilson egyik ismerőse. "Owen szerint ez volt élete legkeményebb szakítása, és nem lát esélyt arra, hogy megint összejöjjenek. Szeretne végre túllépni ezen az egészen."

Forrás: Red Dot


"Kate szörnyen érzi magát, mert azt hitte, ezúttal komoly lesz a kapcsolatuk" - árulta el egy, a színésznőhöz közel álló forrás. "Úgy érzi, hülyét csináltak belőle."

Azóta, hogy Wilson és Hudson útjai elváltak, mindketten belevetették magukat a bulizásba: a 29 éves színésznő több estét is együtt töltött új filmjének, a Bride Wars című komédiának az egyik szereplőjével; Owen Wilsont pedig két nővel is látták a napokban.