Vágólapra másolva!
Ashlee Simpson amerikai énekesnő és kedvese, Pete Wentz zenész, a Fall Out Boy együttes basszusgitárosa alig néhány héttel az eljegyzés bejelentése után, a hétvégén összeházasodtak. Sipmson a vendégeknek azt is bevallotta, hogy gyereket vár.
Vágólapra másolva!

Ashlee Simpson amerikai énekesnő és Pete Wentz zenész, a Fall Out Boy együttes basszusgitárosa a hétvégén összeházasodtak - jelentette be vasárnap a pár szóvivője.

"Örömmel erősíthetjük meg, hogy Pete és Ashlee összeházasodtak" - mondta a szóvivő. "Gyönyörű ceremónia volt, a családtagok és a barátaik részvételével."

Jó néhány részlet is kiderült az esküvőről: a pár Simpson szüleinek kaliforniai házában mondta ki a boldogító igent, 150 vendég - köztük Nicole Richie és Joel Madden - előtt. A menyasszony elefántcsontszínű Monique Lhuillier ruhát és William Noble tervezte ékszereket viselt. A párt a menyasszony édesapja, Joe Simpson adta össze.

Bennfentesek szerint Simpson a venségeknek azt is elmondta, hogy valóban várandós: ő és Wentz októberre várják az első gyermeküket.

Wentz és Simpson közel két éve vannak együtt, és múlt hónapban jelentették be az eljegyzésüket.