Heti horoszkóp május 19-től 26-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon élénk napoknak nézel elébe, amikor legszívesebben messzire utaznál, lehetőleg valamilyen egzotikus helyre - rettenetesen vágysz ugyanis az új élményekre, és szívesen ismerkednél meg új kultúrákkal. Ha erre nincs lehetőséged, akkor is vágj bele valami újba: tanulj valamit, vagy menj el egy olyan helyre, ahol eddig még nem jártál. Szerencsére nem kell egyedül felfedezned a világot: az ismerőseid között biztosan találsz olyat, aki hasonlóképpen érdeklődő, mint te. A közös élmények pedig szorosabbá tehetik a barátságotokat.

Bika (április 21. - május 20.)
Légy fokozott tekintettel mások igényeire ezen a héten, és tegyél meg mindent azért, hogy ki is tudd elégíteni azokat. Az önfeláldozás most nagyon hasznosnak bizonyulhat, még akkor is, ha egy időnek el kell telnie ahhoz, hogy megtapasztalhasd az eredményeit. A hét második felében lehetőséged nyílik arra, hogy megtakaríts egy kisebb összeget, amiből végre bátran költekezhetsz. De ne legyél önző vagy kapzsi: kényeztesd el a szeretteidet is, sőt, a tartozásaidat is rendezhetnéd (még akkor is, ha van még időd).

Ikrek (május 21. - június 21.)
Problémákkal kell szembenézned ezen a héten, elsősorban a baráti kapcsolataid alakulnak rosszul - úgy érzheted, már nem igazán kedvelitek egymást egy barátoddal, sokkal több közöttetek a vita, mint a szórakozással töltött idő. Talán azon is elgondolkozol, hogy végleg megszakítod ezzel az illetővel a kapcsolatot. Mielőtt azonban döntesz, kérd ki más ismerőseid tanácsát is, rajtuk keresztül ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amelyek más megvilágításba helyezik a dolgokat. A hét második felében már sokkal önfeledtebb leszel, és bár te jól szórakozol, a környezetedet idegesítheti állandó fecsegésed.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon sok vitára számíthatsz a következő héten, ráadásul ezek egy része több feszültséget okozhat az életedben, mint szeretnéd: olyan emberek próbálnak ugyanis meggyőzni az igazukról, akiknek a véleményére egyáltalán nem adsz, sőt, még azt is tudhatod, hogy nem értenek az adott témához. Ahelyett, hogy lépten-nyomon kioktatnád az illetőt, inkább kerüld el - így ugyanis rengeteg energiát spórolhatsz magadnak, sőt, idegeskedés helyett az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ne hagyd, hogy a körülmények - amelyek sajnos nem pont úgy alakulnak, ahogyan azt te szeretnéd - felidegesítsenek, ha minden tudásoddal egy dologra összpontosítasz, akkor bizonyosan sikert aratsz, és nem kell a szerencsében, vagy mások jóindulatában reménykednek. A hét második felében, az elvégzett munka jutalmaként, vásárolj magadnak új ruhákat, vagy kényeztesd magad más módon. Talán éppen arra van szükséged, hogy új stílust teremts magadnak, vagy kicsit felújítsd a régit. Az új külső pedig rengeteg önbizalommal ajándékozhat meg - bár nincs rá különösebben szükséged, mindig jól jön az "erősítés".

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a héten a tanulás és az ismeretszerzés kerül az életed középpontjába - nagyon szeretnél végre előbbre lépni, ezért hatalmas erőfeszítésekre vagy képes. Azt azonban ne engedd, hogy a szerelem és az azzal járó örömök a háttérbe szoruljanak, a kiegyensúlyozott élethez ugyanis arra is szükség van. Néhány vitára is kell számítanod, a szerelmed, a családtagjaid ugyanis egyáltalán nem örülnek annak, hogy elhanyagolod őket. Ha vitára kerülne sor, akkor az egyenesség lesz a legkifizetődőbb: mondd el őszintén a véleményedet, és magyarázd el, hogy ez mennyire fontos neked a karrier, a tudás és az előrelépés lehetősége.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egy ismerősöd javaslatára végre sikerül megtalálnod a megfelelő hobbit magadnak, amellyel teljesen kikapcsolódhatsz egy hosszú munkanap után. Ezen a héten a szabadidő hasznos eltöltése különösen fontos szerepet kap az életedben: a hobbidon keresztül új embereket ismerhetsz meg, és olyan barátokat szerezhetsz, akikkel azonos az érdeklődési köröd. A hét második felében törődj egy kicsit többet az egészségeddel. Bár betegség most nem fenyeget, érdemes lenne megelőzni is a fertőzéseket - alakíts az életmódodon, hogy kiegyensúlyozottabb legyen!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokkal jobban szeretnél mostanában egyedül lenni, mint máskor, a barátaidnak talán az lehet az érzésük, hogy menekülsz előlük - pedig most igazán szükségük lenne a tanácsaidra. Ha nem törődsz velük eleget, és nem hallgatod meg őket, akkor mélyen megbánthatod őket. Azt azonban alaposan gondold át, hogy kinek mit mondasz (különösen a hét második felében), mert rengeteg félreértés lehet az életedben. Igaz, kész vagy vállalni a tetteid következményeit, mégis jobb lenne elkerülni és megelőzni a konfliktusokat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészséges táplálkozásra a héten, különben rövid időn belül jó néhány plusz kilóra szert tehetsz, ettől pedig nagyon kényelmetlenül érzed majd magad - és leadni sokkal nehezebb a súlyt, mint megelőzni azt, hogy meghízz. Járj el rendszeresen sportolni, de szánj elég időt a pihenésre, és próbálj ki több energetizáló-feltöltő módszert is. A hét második felében problémák adódhatnak a munkahelyeden, ám ha egészséges és kiegyensúlyozott vagy, akkor könnyen meg tudod őket oldani.

Bak (december 22. - január 20.)
Ezen a héten a szerelem lesz a leghangsúlyosabb az életedben: ha még egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel, akivel idővel talán komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok. Bármennyire is izgat ez a személy (és bármennyire is vonzódsz különleges személyiségéhez), légy óvatos és ne siettesd a dolgokat. Hagyj elég időt arra, hogy alaposabban megismerjétek egymást, különben végül csalódnod kell. A hét végén meglepően élénk és lelkes lehetsz, ezért érdemes elmenned sportolni, kirándulni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A pénzügyek foglalkoztatnak a legjobban a napokban, rengeteget gondolkozol az anyagi helyzeteden. Semmiképpen se érd be azzal, amit most kapsz - inkább keress új lehetőségeket, hogy több pénzhez juthass, még ha ez megfeszített munkát igényel is (egy-két hónapon belül ugyanis normalizálódik a helyzet, és lazíthatsz a gyeplőn). A hét második felében szívesen töltöd az időt a barátaiddal, sőt, minden lehetőséged megvan arra, hogy új ismerősökre tegyél szert.

Halak (február 20.-március 20.)
Megpróbálhatod összekötni a kellemest a hasznossal: lehet, hogy egy szerelem vagy barátság kedvező üzleti lehetőségeket is tartogat a számodra - ez azonban nagyon komoly körültekintést és óvatosságot igényel. Próbáld meg elkülöníteni egymástól a munkát és a magánéletet, és ne engedd, hogy az egyik rossz tapasztalatai befolyásolják a másikat. A hét második felében szívesen töltöd az idődet egyedül; menj el egy kiállításra vagy ülj be egy jó mozifilmre, használd ki azt, hogy senkihez nem kell igazodnod.