Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad,szemben áll a Merkúr bolygóval. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy minden magunkhoz vett táplálékot elraktározzunk, így nagyobb a hízás esélye. Bár erőteljesen vágyhatunk a bőséges, nehéz, fűszeres és zsíros étkezésekre, próbáljuk meg kicsit visszafogni magunkat. Ebédre készítsünk magunknak gyümölcssalátát, szórjuk meg apróra vágott dióval vagy mandulával. Az olajos magvak serkentik a gondolkodást és bőrünknek is jót tesznek.

A Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikációval. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élőket, rengeteg lehet a félreértés közöttünk. Különösen akkor kell keresgélnünk a szavakat, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk: ha az érzelmeinkről van szó. A mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy egyáltalán nem ért meg minket, sőt, lehet, hogy félre is érti a szándékainkat. Talán még mögöttes okokat is kutat majd vallomásunk mögött - ezzel pedig az ellenkezőjét érjük el, mint amit szeretnénk. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására, és inkább a cselekedeteinkre, a tetteinkre helyezzük a hangsúlyt.