Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bak jegyében jár. Minden olyan tevékenységünkben sikeresek lehetünk, amely valamilyen módon a hosszú távú céljainkkal van összefüggésben. 
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bak jegyben jár. Az élet minden területén jellemző lehet ránk a visszafogottság és a megfontoltság. Ez legtöbbször azzal jár együtt, hogy lassabbak leszünk, mint más napokon. Nehézkesebben reagálunk, így megnőhet a figyelmetlenségből, szórakozottságból eredő balesetek veszélye. Kerüljük a hirtelen mozdulatokat, különösen, ha autóba ülünk, próbáljunk meg óvatosabban vezetni. Válasszunk erre a napra olyan mozgásformát, melynél nem annyira a dinamizmuson, gyorsaságon van a hangsúly. Ez a nap tökéletes arra, hogy kipróbáljuk a lassabb, finomabb, erőt és kitartást igénylő sportokat, mint amilyen a jóga vagy a pilates.

A mai nap csillagállása támogat minden olyan tevékenységet, amely valamilyen módon a hosszú távú terveinkkel van kapcsolatban: most érdemes elgondolkozni, mit szeretnénk öt, tíz év alatt elérni, milyen dolgokat szeretnénk megvalósítani, milyen anyagi javakra kívánunk szert tenni.

Az idővel kapcsolatban is egyedi a mai napon a hozzáállásunk: sokkal jobban foglalkoztat minket az idő fogalma - még a krónikus késők is azt tapasztalhatják, hogy sokkal pontosabbak. Célszerű a mai napon összeszedni és rendszerezni a határidős munkákat vagy a számlákat, befizetnivalókat.