Perrel fenyegetnek egy bababoltot Cruise-ék

Vágólapra másolva!
Tom Cruise és Katie Holmes amerikai színész házaspár ügyvédje egy levélben perrel fenyegetett meg egy exkluzív Los Angeles-i bababoltot, mert az "hamis információkat adott ki a párról" és megsértette "az ügyfeleik magánéletét".
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes amerikai színész házaspár, az ügyvédeiken keresztül perrel fenyegetett meg egy Los Angeles-i luxus-bababutikot, a Petit Trésort, mert - állításuk szerint - az üzlet több bizalmas információt is kiadott a párról.

"Az üzletben megsértették ügyfeleim magánéletét és diszkrécióhoz való jogát, ráadásul valótlan állításokat közöltek róluk" - írta egy, a Petit Trésor tulajdonosának, Samatha Winch-nek címzett levélben Cruise-ék jogi képviselője, Aaron J. Moss. "Nem igaz, hogy Tom és Katie 400 000 dollárt költöttek volna náluk. Nem lett volna szabad ilyet állítani róluk csak azért, hogy egy kis reklámot csináljanak maguknak. Ha nem kérnek bocsánatot, akkor kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni."

Az üzlet képviselője szerint az alkalmazottak csak egy újságíró kérdésére válaszoltak, és soha nem említettek pontos összeget.

"Jobb lenne, ha a Petit Trésor tartaná magát ahhoz az alapelvéhez, hogy mindenek előtt tiszteletben tartja a náluk vásárlók magánéletét" - mondta a házaspár szóvivője.