Próbaválásra készülnek Madonnáék

Vágólapra másolva!
Madonna és Guy Richie házassága a végéhez közeledik - az amerikai énekesnőnek és filmrendező férjének olyannyira elege van egymásból, hogy próbaváláson gondolkoznak, és egy ideig szeretnének külön élni. Az ismerőseik szerint "napról napra kevesebb az esély arra, hogy kibéküljenek".
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő és férje, Guy Richie filmrendező egyre kevésbé bírják elviselni egymást, és a házasságuknak lassan vége - állítják a pár ismerősei, akik szerint a két híresség azt tervezi, egy ideig különköltöznek, hátha a távolság segít rendbe tenni a kapcsolatukat. Az énekesnőhöz közel álló források szerint erre "minimális az esély".

"Madonnának rettenetesen elege van abból, hogy mindenen vitáznak Guy-jal" - mesélte egyikőjük. "Egyre inkább érzik a közöttük lévő korkülönbséget is. Madonna ráadásul úgy gondolja, Guy túlságosan sokat iszik."

Meg nem erősített hírek szerint a pár már az év eleje óta "kerüli egymást", és bár "egy fedél alatt élnek, külön szobákban laknak, hogy ne kelljen találkozniuk".

"Madonna azt tervezi, hogy visszaköltözik New Yorkba, már el is kezdte a lakásának az átalakítását, hogy a gyerekek és az alkalmazottai is elférjenek" - folytatta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Nagyon sokat beszélt a költözésről, de Guy-t egyszer sem említette meg."

"Guy rettenetesen rosszul viseli, hogy Madonna árnyékában kell élnie" - mondta egy másik ismerős.

Cannes-i szemtanúk szerint - a pár együtt jelent meg több jótékonysági rendezvényen és Madonna dokumentumfilmjének bemutatóján is - az énekesnő és férje láthatóan elhidegültek egymástól, és "egyáltalán nem úgy néztek ki, mint akik jól érzik magukat a másik közelében."

Bennfentesek szerint Madonna és Richie igyekeznek fenntartani a boldog házasság látszatát, de már a válásukat szervezik - lehetőleg minél kevesebb felhajtással.

Sem az énekesnő, sem a rendező szóvivője nem reagált a hírekre.