Szerelmi horoszkóp május 29-tól június 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteg energiád van a szerelemre a következő napokon - talán a kedvesed nem is nagyon tud veled lépést tartani. Ha már régóta meglévő különbség, hogy még csak nem is hasonlít a temperamentumotok, akkor most az is megfordul a fejedben, hogy valaki mást keresel magadnak. Még mielőtt döntenél, használd ki a hétvége kedvező csillagállását, és mondd el neki nyíltan, mit szeretnél máshogy csinálni.

Bika (április 21. - május 20.)
Gondjaid lehetnek a pároddal, egyszerűen nem értitek meg, mit is szeretne a másik, a félreértésekből pedig veszekedések következnek. A barátaid (és az ő barátai is) most a segítségedre siethetnek: bátran kérj tőkük tanácsot. Szerencsére van egy-két olyan ember a társaságodban, akivel teljesen őszinte lehetsz, és akik nem ítélnek el, bármit is teszel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Megvan az a jó tulajdonságod, hogy képes vagy többféle nézőpontot is figyelembe venni, és éppen emiatt nagyon empatikusan tudsz viselkedni másokkal. Ez kifejezetten jól jöhet neked a héten, mert a kedveseddel több vitád is lehet - a nagyszerű kommunikációs képességeid azonban segítenek gyorsan, és viszonylag fájdalommentesen megoldani a felmerülő problémákat. A hét végén készülj fel néhány, meglepetést okozó pillanatra is.

Rák (június 22. - július 22.)
Lazíthatnál egy kicsit, az elmúlt néhány hétben ugyanis túlságosan szigorú voltál önmagadhoz, és a szerelemre is úgy tekintettél, mint egy felesleges és elhanyaglható "hobbira", amellyel nem igazán tudsz mit kezdeni, és túl sok idődet rabolja el. Most azonban érdemes lenne a párkapcsolatodra koncentrálni - nem is elsősorban azért, mert a kedvesed féltékeny vagy ideges, hanem azért, mert te is nagyon sokat kaphatsz a párodtól, a közös élmények feltöltenek energiával.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nem lesz könnyű dolgod a partnereddel a hét végén: mindketten idegesek, feszültek lehettek, és egyáltalán nem tudtok egymásra figyelni, sokkal inkább a saját problémáitokkal vagytok elfoglalva. Ennek ellenére a következő napok nagyon sok tapasztalatot adhatnak neked, mert rádöbbenhetsz, mennyire egyszerű lehet megoldani a problémákat némi beszélgetéssel, kedvességgel és megértéssel.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szokásoddal ellentétben ezen a héten csak saját magaddal vagy elfoglalva, és egyáltalán nem foglalkozol a kedvesed érzéseivel - de ezt nem direkt csinálod, inkább csak túl sok más kavarog az agyadban, és a párkapcsolatodra nem fordítasz túl sok figyelmet. A hétvégén próbálj meg egy kicsit aktívabb lenni, pihenésképp is válassz valamilyen "elmenős" programot. Ha kimozdultok, az új színt vihet a kapcsolatotokba.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szeretnél valami újat, valami különlegeset kipróbálni a szerelmeddel, de nem nagyon tudod, mi is legyen az - ráadásul túlzottan görcsösen vágysz a megújulásra, és az elvárásaid is nagyon magasak. Ha a kedvesed esetleg nem fogadja elég lelkesen az ötleteidet, akkor megsértődsz, sőt, akár durván vissza is vágsz neki. Sokkal jobb módszer lehet, ha közösen találjátok ki: hogyan újítsátok meg a kapcsolatotokat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Próbáld meg egy kicsit pontosabban kifejezni a gondolataidat - különösen ha a szerelmi ügyeid vagy az érzelmeid vannak napirenden -, mert a kedvesed könnyen félreértheti, amit mondani szeretnél neki. Az is jó megoldás lehet, ha egy kicsit félreteszed a szavakat, és inkább cselekedetekkel, tettekkel mutatod meg neki, mennyire sokat jelent neked, hogy ő melletted van.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Koncentrálj jobban a pihenésre, lazításra a következő napokban; az érzelmi életed egy kicsit háttérbe szorulhat ezen a héten, mert inkább magadra figyelnél - és erre talán szükséged is lehet. Tisztázd magadban, hogy mit érzel, és mit szeretnél valójában a kedvesedtől. Lehetséges ugyanis, hogy sokkal inkább barátságot érzel iránta, semmint szerelmet, ez pedig összekuszálhatja a kapcsolatotokat.

Bak (december 22. - január 20.)
Igen romantikus hangulatban lehetsz ezen a héten, és ennek - a meglehetősen kellemes vonatkozásokon kívül - negatív hatása is lehet az életedre: a szemedre ugyanis egyfajta "köd" ereszkedik, amely megakadályozza, hogy tisztán lásd az eseményeket.Nem minden olyan felhőtlen és gyönyörű, mint ahogyan azt te elképzeled, sőt, lehetséges, hogy kifejezetten rosszul alakulnak a dolgok a pároddal, ezt pedig az érzelgős gesztusok nem tudják megoldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Könnyedén elveszíted a lábad alól a talajt: óráról órára válhatsz bizonytalanabbá, és egyre több benned a kétely a párkapcsolatoddal és a saját érzéseiddel kapcsolatban. A hétvégén szerencsére több időt lehettek együtt, és azt is meg tudjátok beszélni, amit eddig megpróbáltatok titokban tartani a másik előtt. Mivel teljesen őszintén tudtok egymással kommunikálni, ez a bizalmat is helyreállíthatja közöttetek.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon kellemes napjaid lehetnek, amikor minden jól alakul: barátságos és könnyed hangulatban lehetsz, és senki nem tud ellenállni a csáberődnek. Ha már van valakid, akkor igazi randikat is szervezhettek, és csodás órákat tölthettek egymás társaságában. Ha még párt keresel, akkor a következő napokban jó eséllyel hódíthatod meg a választottad szívet; ráadásul, különösebben erőlködnöd sem kell ezért. Maradj nyitott és természetes!