Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Kos csillagjegybe, szextilben áll a Nappal és a Vénusszal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk.
Vágólapra másolva!

A Hold belépett a Kos csillagjegybe. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket érinti: az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. Mielőtt azonban gyógyszerekhez nyúlnánk, próbáljunk ki néhány természetes gyógymódot (pl. az aromaterápiát vagy a relaxációt), esetleg igyunk egy nagy pohár vizet - a fejfájás ugyanis a szomjúság egyik jele is lehet.

Érzelmi szempontból azt szeretnénk, ha különösen sok figyelem jutna nekünk. Ha ez nem történik meg (és erre elég nagy esély van), könnyedén azt érezhetjük, hogy háttérbe szorítanak, mellőznek minket - ezt pedig igen éles hangon tudatjuk a környezetünkkel. Mi viszont nehezen tudunk meghallgatni másokat, nem tudunk odafigyelni kellőképpen embertársainkra.

A Hold ma szextilben áll a Nappal és a Vénusszal. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni agondok tisztázására, mert az energiákat kihasználva ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása is, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk.