Szerelmi horoszkóp június 12-től 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Képes leszel kitűnni a tömegből, így pedig könnyen megakadhat rajtad az ellenkező nem tagjainak a szeme - több ajánlatot is kaphatsz (akár vadidegenektől is). Ha már párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed minden alkalmat megragad arra, hogy kifejezze: mennyire tetszel neki; talán egy-két ajándékkal is meglephet... Érdemes kihasználnod a helyzetet, és megbeszélned vele, ha valami bajod van, vagy valamit máshogy szeretnél csinálni. Most nagyon fogékony lesz az ötleteidre, és örömmel meg is valósítja azokat - sőt, még megváltozni is hajlandó lesz a kedvedért.

Bika (április 21. - május 21.)
Rengeteget dolgozol a következő napokban, és sokkal több energiádat emészti fel a munka, mint máskor - ráadásul fáradtabb is leszel, amikor este végre hazaérsz. Emiatt a kedvesed döntéshelyzet elé állíthat: vagy őt választod, vagy pedig vége a kapcsolatotoknak. Még mielőtt döntenétek, várjatok néhány napot, ugyanis most túl elhamarkodott lenne a szakítás. Ha azonban a kedvesed nem elég megértő vagy türelmes, akkor érdemes lenne elgondolkozni a váltáson. Az egyedüllét időnként jobb választás egy rossz, boldogtalan kapcsolatnál.

Ikrek (május 22. - június 21.)
A szokásosnál némileg kiállhatatlanabb és cinikusabb leszel az elkövetkező néhány napban, és ennek a kedvesed lesz a legnagyobb elszenvedője, ő láthatja ennek a viselkedésnek a legtöbb kárát. Sok olyan apró, szurkáló, csipkelődő megjegyzést engedsz meg magadnak, ami a másiknak nagyon rosszul esik, és talán sokkal mélyebben érinti, mint ahogyan azt gondolod - még akkor is, ha ezt ő nem mondja ki nyíltan. Ha esetleg megsértetted a párod, akkor minél hamarabb kérj tőle bocsánatot, ne hagyd elmérgesedni a helyzetet.

Rák (június 22.- július 22.)
Llegyél bátrabb és magabiztosabb, hidd el magadról, hogy vonzó és értékes ember vagy! Ha ezt képes vagy megtenni, akkor hatalmas hatást érhetsz el: talán te magad sem hiszed, mennyi ajánlatot, érdeklődő pillantást vagy flörtölő mosolyt kapsz majd az ellenkező nem tagjaitól. Ha még magányos vagy, akkor legyél segítőkész a potenciális jelöltekkel: lehet, hogy a közös munka (akár ház körüli vagy kerti) hoz majd össze titeket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Őszinte hangulatban vagy, könnyedén mondod ki, ami a szívedet nyomja, és egyáltalán nem gondolkozol azon, hogy ez milyen hatással van a párodra. Így pedig szinte elkerülhetetlenek lesznek a veszekedések, nem biztos ugyanis, hogy más elviseli a kíméletlenségedet; arról nem is beszélve, hogy te sem tűröd, ha más megmondja neked a véleményét és kritizál téged. Ha nem gondolkozol véleménynyilvánítás előtt, akkor nehéz pillanatokra kell számítanod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 22.)
Nagyon kellemes beszélgetéseknek nézel elébe, rengeteg lehetőséged lehet arra, hogy jó kis vitákat, eszmecseréket folytass a számodra fontos emberekkel vagy a pároddal. Ez megerősítheti a kapcsolataidat - mindketten jobban érzitek majd magatokat, ha megnyílhattok a másik előtt, és őszintén elmondhatjátok, mi esik jól és mi nem. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy egy kapcsolatban a kedvességre, a gyengédségre és az intimitásra is szükség van; a szellemi csaták mellett kerüljön sor erotikára is!

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)
Jól alkulhatnak a szerelmi ügyeid a következő napokban: kedves vagy, megértő és gyengéd, így a párod nagyon élvezi a veled töltött perceket - sőt, mindent elkövet azért, hogy te is hasonlóképpen vélekedj róla. Készülj fel tehát a kényeztetésre, arra, hogy megpróbálják minden kívánságodat teljesíteni. A párod ráadásul most nagyon inspirálóan hathat rád: sok jó tanácsot ad neked, és ha elmondod neki a problémáidat, talán más nézőpontból is meg tudja világítani a kérdést. Összességében, szép napjaitok lesznek.

Skorpió (október 24. - november 22.)
Te is, és a párod is feszült hangulatban lehettek, így számítanotok kell néhány nehéz napra, amikor egymáson vezetitek le a felgyülemlett dühöt. üvöltözés helyett azonban próbáljatok meg értelmesen beszélni egymással - akár tanácsokat is adhattok a másiknak -, az energiákat pedig vezessétek le konstruktív módon, például a sportban (de a szex is nagyszerű lehet eere a célra). A jövő hét elején szerencsére sokkal nyugodtabbak lesztek, így érdemes közös programokat szerveznetek, akár a barátaitokkal is találkozhattok.

Nyilas (november 23. - december 21.)
Feszült napjaid lehetnek, mert a kedvesed egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogyan azt te elvárnád tőle. Próbáld meg nem túlreagálni a helyzetet, viselkedj inkább türelmesen, mert ha hagyod, hogy az indulataid eluralkodjanak rajtad, akkor bizony olyan dolgokat is a kedvesed fejéhez vághatsz, amelyeket később nagyon megbánhatsz. Ha nagyon dühös vagy, akkor inkább kerüld el őt néhány napig, így talán nem robbannak ki közöttetek felesleges viták.

Bak (december 22. - január 20.)
Igen vonzó napjaidat éled, így ne lepődj meg azon, ha lépten-nyomon ajánlatokat kapsz, randevúra hívnak, vagy egyszerűen csak szemeznek veled a villamoson. Még a barátaid is más szemmel nézhetnek rád, és esetleg olyan dolgokat is megosztanak veled, amelyekre eddig nem is gondoltál. A jövő hét elején érdemes lenne rendet tenni a kapcsolataidban, és könyörtelenül felszámolni azokat a viszonyokat, amelyekben már nem érzed jól magad. Ne ragaszkodj valamihez nosztalgiából!

Vízöntő (január 21. - február 18.)
Elég bizonytalan lehet a helyzeted ezen a héten, legalábbis a szívügyeket illetően: nem tudhatod, mit tartogat neked a jövő, mint ahogy azt sem, választottad vagy párod hogyan viszonyul hozzád - az, amit mutat, és az, amit valójában érez, nem mindig fedi egymást (ennek nem az az oka, hogy hazudni akar neked, egyszerűen ő sem biztos saját magában). Érdemes lenne a hétvégét arra szánni, hogy szerveztek néhány programot magatoknak. Ha lehet, kerüljétek a nagyobb társaságokat, inkább próbáljatok meg kettesben maradni, és beszélgessetek minél többet.

Halak (február 19. - március 20.)
Figyelj oda a szokásosnál jobban a kedvesedre: lehet, hogy nagyon szeretne elmondani neked valamit, csak éppen nem tudja jól megfogalmazni az érzéseit. Segíts neki azzal, hogy meghallgatod és bátorítod - a faggatását azonban mellőzd, mert úgy csak megijeszted. A hétvége igen vidámnak, szerelemmel és boldogsággal telinek ígérkezik: menjetek el minél többet otthonról, sétáljatok nagyokat, és szervezzetek olyan programokat is, amelyektől eddig húzódoztatok; tehát, ha eddig minden héten sportolni mentetek, látogassatok meg helyette egy kiállítást, és fordítva.