Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Skorpióban jár, kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon még a Skorpióban jár. A heves, már-már beteges féltékenység lehet ránk a jellemző: mindenkit gyanakodva nézünk, akire csak rápillant a kedvesünk. Ez a felfokozott lelkiállapot lehet az oka annak is, hogy sokkal agresszívabban reagálhatunk a provokálásra, mint egyébként - gyakoriak lehetnek a hangos szóváltások, viták. A hirtelen cselekedetek balesetekhez vezethetnek, ezért próbáljunk meg minél óvatosabbak lenni. A birtoklási vágy és a mohóság abban is megnyilvánulhat, hogy sokkal többet eszünk a szokásosnál.Próbáljunk meg odafigyelni arra, hogy ne töltsük nassolással az egész napot, és a főétkezéseknél se együk túl magunkat, inkább csak könnyű salátákat, zöldséges ételeket fogyasszunk.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.