Emma Watson a Chanel új arca

Vágólapra másolva!
Emma Watson színésznő, a Harry Potter filmek egyik főszereplője lesz a Chanel divatház új raklámarca: a 18 éves híresség hatmillió dolláros szerződést írt alá, és a Coco Mademoiselle nevű parfümöt népszerűsíti majd.
Vágólapra másolva!

Emma Watson, a Harry Potter filmekben Hermionét alakító fiatal színésznő lesz a Chanel divatház legújabb reklámarca. A 18 éves híresség Keira Knightley-t, a Karib tenger kalózai című film főszereplőnőjét váltja a Coco Mademoiselle parfüm kampányában.

A híresség - bennfentes információk szerint - két évre szóló, hatmillió dolláros szerződést kötött a divatházzal.

"Emma kislányból gyönyörű fiatal nővé vált, aki tökéletes eleganciával viseli a ruháinkat" - mondta a Chanel egyik képviselője. "Tökéletes választás ehhez a parfümhöz, és biztosan jót tesz majd a cég hírnevének, mert végre a fiatalabb közönséget is meg tudjuk nyerni magunknak."

Watson és a Chanel közötti együttműködésről régóta pletykáltak: a színésznőt régóta öltözteti a cég különböző filmbemutatókon és partikon - bennfentesek szerint a divatház csak arra várt, hogy lejárjon a Knightley-vel kötött szerződésük, és "megkaparinthassák" maguknak Watsont.