George Clooney máris újra szerelmes

Vágólapra másolva!
Meg nem erősített pletykák szerint George Clooney amerikai színész egy másik nőért hagyta ott a barátnőjét, Sarah Larson modellt - a viszony már "hónapok óta" tartott, de Clooney szerette volna "segíteni" Larson karrierjét azzal, hogy vele marad.
Vágólapra másolva!

George Clooney amerikai színész, a Sziriana című film főszereplője néhány hete szakított a barátnőjével, Sarah Larson feltörekvő modell-színésznővel - állítólag azért, mert nem akart megállapodni egy olyan ember mellett, akivel "alig volt bennük valami közös".

Clooney barátai szerint azonban egy másik nő játszott szerepet a szakításban, akibe a színész már jó ideje beleszeretett, és "már hónapok" óta találkozgattak. Clooney azonban addig nem akarta elhagyni Larsont, amíg az nem szerez némi hírnevet.

"George kedveli Sarah-t, de egyáltalán nem akart vele maradni, főleg, amióta ez a másik hölgy is megjelent az életében" - árulta el a színész egyik ismerőse. "George kötelességének érezte, hogy segítse egy kicsit Sarah karrierjét. Tudta, hogy szakít majd vele, de kivárt, hogy Sarah némi hírnevet szerezhessen magának."

Clooney szóvivője csak annyit volt hajlandó hozzáfűzni a dologhoz, hogy "egy olyan híresség, mint George, hogyan tudna bárkivel is titokban találkozgatni" - arra azonban már nem válaszolt, ki az titokzatos nő, akit Clooney társaságában fotóztak le a napokban.