Mel B dalban áll bosszút

Vágólapra másolva!
Mel B brit énekesnő, a Spice Girls együttes volt tagja "gyűlölettel teli" dalt írt volt szerelméről, egyéves kislánya apjáról, Eddie Murphy színészről, aki csúnyán otthagyta őt.
Vágólapra másolva!

Mel B brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja új szólólemezére egy "gyűlölettel teli" dalt írt a volt szeretőjéről, Eddie Murphy amerikai színészről, a Norbit című film főszereplőjéről, aki előbb házasságot ígért neki, majd terhessége kiderülte után szakított vele.

Az énekesnő - eredeti nevén Melanie Brown - azért írta a dalt, hogy "bosszút álljon" a színészen, aki "csúnyán átverte őt" és a közös kislányukra, a most 14 hónapos Angel Irisra sem kíváncsi.

"A dal munkacíme az, hogy a Beverly Hills-i Csaló, Eddie ugyanis nem más, mint egy szemétláda" - árulta el az énekesnő egy interjúban. "Az már nem is érdekel, hogy velemi mit csinált, de a kislányával sem törődik. Miféle ember az ilyen?"

Brown ugyanakkor azt is hozzátette, lehet, hogy a dal nem az eredetileg elképzelt formájában kerül fel a lemezre, Murphy ügyvédei ugyanis perrel fenyegették meg őt, és mindenképpen látni akarják a szöveget, mielőtt az megjelenik.