Szerelmi horoszkóp június 19-től 26-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteg benned a feszültség, és sajnos nem is nagyon tudod megmondani a párodnak, hogy mi a bajod vele: úgy érzed, hogy egyáltalán nem foglalkozik veled (természetesen, ő ugyanezt érzi), és ezért mindketten sértett hangulatban vagytok; szinte elég egy rossz pillantás és máris kitör közöttetek a veszekedés. Elkerülhetetlen, hogy leüljetek, és őszintén átbeszéljétek, kit mi bosszant valójában - enélkül ugyanis könnyen szakítás lehet a dolog vége.

Bika (április 21. - május 20.)
Kész vagy elkényeztetni a párodat: nemcsak tettekkel, apró ajándékokkal, kedves gesztusokkal, de szavakkal is kifejezed felé, hogy milyen fontos neked, és mennyire örülsz, hogy melletted van. Valamiért azonban bizonytalannak érezheted a kapcsolatotokat: nem tudod megmagyarázni, de elégedetlennek érzed a szerelmedet (talán éppen ezért a nagy "kényeztetősdi"). A legjobb lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy van-e valami, amin változtatni szeretne.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Fontos neked, hogy partnered részt vegyen azokban a szórakozásokban, amelyek téged érdekelnek. A közös élmények ugyanis összeköthetnek benneteket, és nagyon sokat tudtok beszélgetni ezekről - a szellemi stimuláció kiemelten fontos neked. Ha ez nem történik meg, akkor úgy érzed, hogy nem illetek össze, és magadra hagy téged - sőt, talán az is megfordulhat a fejedben, hogy nem is érdekled őt.

Rák (június 22. - július 22.)
Úgy gondolod, hogy a jó párkapcsolat alapja a kölcsönös bizalom és az őszinteség, hogy tudod: mindig és minden körülmények között számíthatsz rá. Ha a másik nem tud maximálisan a társad lenni (lehetőleg minél több dologban), akkor elveszíted a lelkesedésedet. Védett, biztonságos körülmények között azonban kivirágzik az érzékenységed és az érzékiséged egyaránt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, de azt tapasztalod, hogy kedvesed inkább romantikára vágyik, nem pedig a temperamentumos erotikára. Szerencsére, elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy engedj neki, és olyan programokat szervezel, amelyek során érzelmileg - nem pedig testileg - kerülhettek közelebb egymáshoz. Ezért azonban jogosan vársz el viszonzást, a jövő hét elején mondd el a kedvesednek, mi mindent szeretnél megélni vele az ágyban.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Bármennyire is figyel rád kedvesed a napokban, szinte lehetetlen elérni azt, hogy megnyugodj és biztonságban érezd magad mellette: annyi törődésre vágysz, hogy kedvesed csak nehezen tudja neked azt a "szeretetmennyiséget" megadni, amire szükséged lenne. Ez pedig egy idő után elkedvetlenítheti, és annak ellenére hagy téged főni a saját levedben, hogy ez az, amit a legkevésbé szeretnél. Jobb lenne, ha egy kicsit visszavennél a maximalizmusodból.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ezen a héten nagyon felkavaró élményekben lehet részed, a baráti társaságod egyik tagja - akit talán régóta ismersz - bevallhatja neked, mennyire fontos vagy a számára, és többet is szeretne tőled, mint puszta barátságot. Elsőre nem nagyon tudod hova tenni ezt a vallomást, ezért inkább várj néhány napot, mielőtt válaszolsz neki. Azt is mérlegeld, vajon mit szólnának a közös ismerősök annak, ha összejönnétek.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Különleges szerelmi partnerről álmodozol, aki végletesen kavarja fel az egész lényedet - és egyáltalán nem biztos, hogy akivel jelenleg együtt vagy, be tudja teljesíteni a vágyaidat. Emiatt egész héten keserű és bántó lehetsz, hiszen az, amire vágysz, és az, amit kapsz, nincs összhangban egymással. Jobb lenne, ha más aspektusból is megvizsgálnád a kapcsolatodat, lehetséges ugyanis, hogy a párod nagyon ragaszkodik hozzád, és kész meg is változni azért, hogy megtartson.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Igen tüzes, temperamentumos hangulatban vagy, és szeretnéd mindenféle izgalmas dologgal elkényeztetni a kedvesedet. Mégis bátortalan lehetsz, mert nem tudod, hogy szerelmed hogyan fogadná, ha egy kicsit tüzesebb lennél a kapcsolatban, vagy meglepő ötletekkel állnál elő. Így inkább visszafogottabban viselkedsz, hiszen úgy gondolod, abból biztosan nem lehet baj. Hosszabb távon viszont jobban jársz, ha őszinte vagy.

Bak (december 22. - január 20.)
Izgalmas, de csendesebb napokra vágysz, amikor az élet élvezeteinek hódolhatsz, és alaposan kiélvezheted a szerelmet: legszívesebben minden idődet a párod társaságában töltenéd, és mindent kipróbálnál vele (nemcsak erotikus értelemben!) amiről valaha álmodtál. Ő viszont feszültebb és elfoglaltabb lehet a szokásosnál, így lehet, hogy több időt kell szánnod arra, hogy megteremtsd a megfelelő hangulatot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ideje lenne valamivel felfrissítened a szerelmi kapcsolatodat: úgy érzed, hogy nagyon ellaposodott az elmúlt hetekben, és kifejezetten unatkozol a párod mellett - sőt, saját magaddal sem tudsz mit kezdni. Bár kecsegtető megoldásnak tűnik, hogy némi időt külön töltsetek, az talán még célravezetőbb, ha valamilyen közös programot szerveztek és végre csak egymásra koncentráltok.

Halak (február 20. - március 20.)
Csendesebb, meghittebb napokra vágysz, amikor csak magaddal és csak a pároddal foglalkozhatsz, és semmi nem tereli el a figyelmet a romantikáról. Ezt azonban könnyebb eltervezni, mint megvalósítani: ügyelj arra, hogy jó előre szervezd meg a szabadnapjaidat, és tanulj meg nemet mondani azoknak, akik esetleg megpróbálnak elráncigálni a kedvesed mellől. Az is jó ötlet, ha elutaztok néhány napra.