Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében tartózkodik, szextilben áll a Vénusszal és az Uránusszal. A szeretteink mellett kiegyensúlyozottak és boldogok lehetünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk - szívesen nyúlunk el egy kényelmes kanapén. Az egész napot relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Sportolás helyett (a Bika ugyanis erősíti a lustaságra való hajlamot) inkább válasszunk valamilyen kevésbé dinamikus pihenési módot: hallgassunk zenét, társasjátékozzunk a családtagjainkkal vagy kertészkedjünk, főzőcskézzünk.

A Hold ma szextilben áll a Vénusszal és az Uránusszal. A szeretteink mellett kiegyensúlyozottak és boldogok lehetünk, míg más esetben sokkal hajlamosabbak lehetünk arra, hogy hibákat kövessünk el és az ebből adódó feszültséget túlzottan erős reakciókkal, hisztivel, felesleges idegeskedéssel vezessük le. A megszokott otthoni környezet azonban segít az érzelmek csillapításában. A mai napon ne menjünk el vásárolni, mert nagyon meggondolatlanul költhetünk el nagyobb összegeket olyan dolgokra, amelyekre nincs is igazán szükségünk, és talán soha nem fogjuk használni.