Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép az Ikrek jegyébe, kvadrátban áll a Marssal és a Szaturnusszal. Nagyon feszült és indulatokkal teli napunk lehet; akkor járunk a legjobban, ha nem fogunk bele semmi újba.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép az Ikrek csillagjegybe. Egészségügyi szempontból ez a légcsők és a tüdők területét érintheti. Aki allergiától szenved, annak ma rosszabbodhat az állapota. Aki csak bizonyos tüneteket észlel magán (orrfolyás, tüsszögés, szemvörösödés), annak mindenképpen érdemes minél előbb felkeresnie egy ezzel foglalkozó szakrendelést. A legtöbb allergia ugyanis jól kezelhető megfelelő gyógyszerekkel.

Ha az orvosi segítség már nem elegendő (vagy szeretnénk mi magunk is tenni az egészségünkért, amellett, hogy gyógyszert szedünk), akkor tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot - legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe, és érdemes mindig magunknál tartanunk speciális szemcseppet is. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mert a hajunkról a párnára kerülő pollenszemcsék éjszakai rohamokat válthatnak ki. Arra is figyeljünk oda, hogy mit eszünk: bizonyos zöldségek és gyümölcsök is kiválthatnak allergiát.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal és a Szaturnusszal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség és az idegeskedés, ezt legtöbbször agresszióval igyekszünk levezetni - másokon. Próbáljuk megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, és ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. A mai napon ne kezdjünk semmilyen új dologba, mert az ítélőképességünk cserben hagyhat minket, így nagyobb az esélye annak, hogy rosszul döntünk.