Heti horoszkóp július 7-től 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy kicsit elveszítetted a hitedet az elmúlt hetekben, most azonban végre olyan híreket kapsz, amelyektől egyből rózsaszínben láthatod a világot. Ráadásul most akár egy új szerelem is megjelenhet az életedben - vagy, képes leszel arra, hogy a korábbi, kicsit már unalmasnak tűnő kapcsolatodat felújítsd. A hét vége felé a barátaiddal, ismerőseiddel kellene egy kicsit többet törődnöd: joggal érezhetik azt, hogy elhanyagolod őket. Próbáld megértetni velük, hogy egy kicsit zsúfolt és fárasztó volt az elmúlt időszak a számodra, és egy kicsit le kell higgadj, mielőtt újra belevetnéd magad a társasági életbe.

Bika (április 21. - május 20.)
Úgy érezheted, rengeteg olyan dolog kerül mostanában napvilágra (akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban), amelyek túlságosan is megbolygatják a nyugodt, békés, barátságos kis világodat. Ezzel pedig nem nagyon tudsz mit kezdeni: legszívesebben messzire menekülnél, vagy kitörölnéd a fájdalmas emlékeket a fejedből - vagy, egyszerűen nem veszel tudomást a felemerülő problémákról. Sem a struccpolitika, sem az állandó aggódás nem célravezető. Próbáld meg lassan, fokozatosan felgöngyölíteni a problémákat, és koncentrálj arra, hogy egymás után megoldd őket. Ha szükségét érzed, kérj segítséget szakemberektől!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Meggondolatlan és kiszámíthatatlan vagy, és ezzel a szeszélyes viselkedéssel megrémítheted a szeretteidet, barátaidat, akik egyszerűen nem tudják hova tenni a gonoszkodó, kritikus megjegyzéseidet. A legnagyobb probléma talán az, hogy egyáltalán nem zavar, ha megbántasz másokat, egyszerűen félvállról veszel mindent, és nem érdekelnek a következmények. Meg vagy győződve arról, hogy mindenhez te értesz a legjobban - és még akkor is tartod magad ehhez az elképzeléshez, ha bebizonyítják, hogy nincs igazad... Szükség lehet arra, hogy lehiggadj! Próbáld meg a sportban levezetni az indulataidat.

Rák (június 22. - július 22.)
Itt az ideje annak, hogy több időt fordíts a pihenésre, az elmúlt időszakban túlhajtottad magad, és nem törődtél az egészségeddel, ez pedig könnyen megbosszulhatja magát - ráadásul pont akkor, amikor szükséged lenne az energiára. Igaz, ahhoz, hogy nemet tudj mondani valamire, jó adag magabiztosságra van szükség, ezért próbáld meg magad ezen a területen is megerősíteni. Ha úgy érzed, vegyél ki néhány nap szabadságot, amikor csak magaddal foglalkozol. Arra is próbáld meg magad "rászoktatni", hogy nem veszed magadra mások problémáit... Ezzel csak magadnak ártasz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Könnyen kerülhetsz rosszindulatú, ellenségeskedő emberek hálójába, aki telebeszélik a fejed olyan alaptalan pletykákkal, amelyek miatt könnyen megharagudhatsz egy harmadik emberre - akivel pedig igen jó barátságot is kialakíthatnál. Ne higgy el mindent, amit hallasz, még ha nagyon meggyőzően adják is elő, maradj inkább az a kedves, jóindulatú és vidám ember, amilyen mindig is szoktál lenni. A túlzott bizalom (főleg olyan emberek irányába, akiknek az őszinteségével kapcsolatban kétségeid vannak) egyébként sem egészséges dolog, előfordulhat ugyanis, hogy kihasználják a jóhiszeműségedet.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok félreértésben, kellemetlen szituációban lehet részed a következő napokban: mintha különböző nyelveket beszélnétek a számodra fontos emberekkel. Ráadásul borzasztóan fáradt is lehetsz, és a kimerültség csak még harapóssá tesz. Egyszerűen nem tudsz lazítani, mert annyi minden kavarog a fejedben - az pedig, hogy segítséget kérj másoktól, elképzelhetetlen a számodra. Ha nem akarod teljesen kizsigerelni magad, akkor tarts egy kis szünetet, és vonulj vissza egy kicsit a világtól. Ha nem vagy saját magaddal rendben, akkor nem tudsz teljesíteni sem!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Az előtted álló hét a kapcsolataidat helyezi a középpontba, méghozzá meglehetősen kellemes tálalásban - neked elég hátradőlni, és élvezni az életet! Érdemes tudatosan is segítened ezt a folyamatot azzal, hogy feléleszted a régóta haldokló baráti kapcsolataidat, és igyekszel új ismeretségeket is kötni. Előfordulhat az is, hogy olyan üzleti partnerekkel hoz össze az élet, akikkel közös céljaitok lehetnek és terveitek kivételesen jól illeszkednek egymáshoz. Arra azonban figyelj, hogy ne engedj mindenkit azonnal túl közel magadhoz - jobb az óvatosság, és egy kis tartózkodással meg tudod akadályozni, hogy sérüljön a lelked.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon igazságtalannak érzed az életed, mintha semmi nem lenne a helyén, és mindennek te lennél a szenvedő alanya: ez pedig rettenetesen bosszanthat (még akkor is, ha az észrevételeid nem teljesen helytállóak), és órákon keresztül fortyoghatsz magadban egy-egy kellemetlen helyzet után. Jobb lenne, ha egy kicsit lazábban fognád fel a dolgokat, és nem szemlélnéd úgy az életet, mint amiben csak és te húzhatod a rövidebbet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A héten igyekezz minél több programot szervezni magadnak: menj el moziba, színházba, kiállításokra! Rád férne a kikapcsolódás, hiszen az utóbbi hetekben rengeteget idegeskedtél. A hét második felében problémák adódhatnak az egészségeddel, de szerencsére semmi komoly baja nem lesz - próbáld meg megelőzni a betegség súlyosbodását azzal, hogy eleget pihensz. A szervezeted vitaminraktárait is ideje lenne feltöltened: gondoskodj arról, hogy kerüljön elegendő zöldség és gyümölcs az asztalodra! A zsíros és nehéz fogásokat, azonban kerüld!

Bak (december 22. - január 20.)
A pénz súlyos fejfájást okozhat neked a napokban, óvatosan kell bánnod az anyagi ügyekkel. Ügyelj arra, hogy minden számlát befizess időben, és semmi esetre se lépd túl a hitelkeretedet. Húzd szorosabbra egy ideig a nadrágszíjat, és ne hagyd, hogy bármi is eltérítsen ezen elképzeléstől, bármennyire is csábító a költekezés lehetősége. Ha mégis kapsz valami ellenállhatatlan ajánlatot, akkor alaposan mérlegelj, mielőtt elfogadod! Akár egy befektetési tanácsadóvagy, vagy más pénzügyi szakértővel is beszélhetsz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Kreativitásod, alkotókészséged hihetetlenül aktív a napokban, nagyszerű új ötleteid támadhatnak - rájössz végre arra, hogy lehet megoldani egy régóta fennálló problémát, vagy sikerül kitalálni, hogyan kereshetsz még több pénzt. A szabadidődben is megjelenhet ez az újító hajlam: találsz valami új hobbit magának, vagy szeretteidet kápráztatatod el csupa érdekes dologgal. Különösen a hét második felében érdemes minden figyelmedet a családod felé fordítani, még akkor is, ha legszívesebben felkerekednél világot látni, és maga mögött hagynád az otthoni gondokat.

Halak (február 20. - március 20.)
Komoly családi problémák jelenhetnek meg az életedben, ezek pedig olyan súlyos érzelmi válsággal járhatnak együtt, amelyek hosszú távon is rányomják a bélyegüket a viselkedésedre. Mivel nem tudsz túl sokat tenni, mert nem tudod megváltoztatni a szeretteidet (maximum hatni tudsz rájuk, de annak az eredménye is csak hosszú hetek után jelentkezhet), a legjobb lenne, ha megpróbálnád elterelni a figyelmedet a problémákról. Törődj inkább egy kicsit a saját lelkeddel: olvass, kapcsolódj ki, sportolj - a lényeg, hogy találd meg mindazt, ami jó érzéssel tölt el!