Szerelmi horoszkóp július 10-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon igényled a szeretetet és a törődést, mindent elkövetsz azért, hogy a párod rád figyeljen: bizonyos pillanatokban kifejezetten erőszakos lehetsz vele, és azt sem viseled el, ha másokkal foglalkozik. Ezt egy ideig nagyon bájosnak és szerethetőnek találja a párod, utána azonban halálra idegesítheted ezzel. Ha nem fogod vissza magad egy kicsit, akkor fel kell készülnöd egy veszekedéssel teli hétvégére.

Bika (április 21. - május 20.)
Igen érzéki hangulatban vagy, és most elsősorban a szerelem testi oldalát szeretnéd megélni, Igazi csábítóként viselkedsz, ráadásul arra is nyitott vagy, hogy - szokásoddal ellentétben - új dolgokat is kipróbálj az ágyban. Ezt a kedvesed örömmel fogadhatja, mert az utóbbi időben kicsit laposnak érezhette a szexuális életeteket (még akkor is, ha ezt nem mondta). Élvezzétek ki ezeket a nagyszerű napokat!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Unatkozhatsz a kedvesed mellett mostanában, és bármennyi időt vagytok is együtt, te mégis magányosnak érzed magad. A kedvesed törődését is kevésnek érzed, ráadásul nem is érzed azt teljesen őszintének. Sokkal több intimitásra és dédelgetésre lenne szükséged, és mivel ezt nem kapod meg - vagy nem úgy, ahogyan szeretnéd-, előfordulhat, hogy feszült leszel, és még azokat az órákat is sértődötten, duzzogva töltöd, mikor együtt lehetnétek.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon kellemes időszaknak nézel elébe: a következő napok igen vidáman telhetnek, játékos és spontán hangulatban vagy - kedvesed pedig még akkor is jó hangulatba kerül melletted, ha egyébként inkább ideges, mogorva volt. Az lenne az ideális (a kapcsolatotok szempntjából), ha minél több időt töltenétek együtt, hiszen ezek a napok hosszú időre feltölthetnek titeket energiával. Ha már egy ideje kapcsolatban élsz, akkor is sikerülhet felfrissíteni a szerelmeteket; szervezz sok érdekes és izgalmas programot kettőtöknek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Energikus vagy a napokban, ám ez nemcsak vidámság képében jelentkezhet az életedben: az önbizalmad is növekszik, ezért elsősorban a saját véleményedet tartod mérvadónak - ráadásul, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt te akarod, ideges leszel. Ha vitád támad a kedveseddel, akkor nem vagy hajlandó arra, hogy átgondold az ő álláspontját is, mert makacsul ragaszkodhatsz ahhoz, amit kigondoltál. Sokat veszekedhettek, különösen, ha nem vagy türelmesebb a pároddal.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Objektívan gondold végig, hogy melyek azok az okok, amelyek a konfliktusokhoz és veszekedésekhez vezetnek a párkapcsolatodban - mi az, amiben semmiképpen nem tudtok megegyezni egymással. Ideje lenne, hogy komolyan átbeszéljétek az ellentéteiteket. A legfontosabb témák a pénzügyek és a munkamegosztás lehetnek: az egyikőtök azt érezheti, hogy sokkal többet tesz az otthonotokért, mint a másik.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nehéz napoknak nézel elébe, mert nagyon sok vita lehet most közted és a kedvesed között. Úgy érzed, mintha két különböző nyelven beszélnétek, sehogyan sem értetek szót egymással. Minden szavadat támadásnak értelmezi, és ennek megfelelően reagál rá: pikírt és gonoszkodó megjegyzésekkel, ajtócsapkodással, fenyegetőzéssel. Szerencsére ez az igen intenzív időszak nem tart sokáig, de mégis mély sebeket ejthet a lelkeden

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rengeteg vita és konfliktus várható, és mindezt - érthetően - elég rosszul viseled. Nagyon unod, hogy partnerednek valójában semmi sem elég jó. Bármennyire is küszködsz, mégsem tudsz eleget tenni a vágyainak, ez pedig igen frusztrálóan hat rád. Ha állandóan kritizál, akkor még rosszabb a helyzet, hiszen ettől még dühös is leszel rá. Segíthet egy tisztázó beszélgetés, amellyel talán meg tudjátok oldani a konfliktusokat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon jó hangulatban lehetsz és ennek köszönhetően vidám, játékos napoknak nézel elébe - ez pedig nagyon sokat használ a szerelmi életednek. Kedveseddel a kapcsolatod kivirágozhat, újra felfedezhetitek azt, hogy mennyire szeretitek együtt tölteni az időt. Ha pedig még társat keresel magadnak, akkor nagyon jó eséllyel csábítod el a kiszemeltedet, vonzó személyiségednek ugyanis nehéz ellenállni.

Bak (december 22. - január 20.)
Nyitott vagy és érdeklődve fordulsz kedvesed felé, ez akár tisztázó beszélgetésekre is alkalmat adhat, hiszen sokkal jobban megérted a gondolatait és a vágyait. Ha kedvesed megtisztel a bizalmával, akkor igyekezz megérteni őt, még akkor is, ha nem nagyon tetszik, amit hallasz tőle. Ugyanakkor azt is joggal elvárhatod tőle, hogy meghallgasson téged, és elfogadja a véleményedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sokkal több feszültség várható a párkapcsolatodban, mint máskor - a kedvesed ugyanis idegesebb, mint általában, és rajtad tölti ki a dühét. Lehet, hogy semmiségek miatt provokál veszekedést, és te pedig meg akarod védeni az igazadat, így még akkor is belemész ebbe, ha tudod, semmi jó nem sülhet ki belőle. Érdemes lenne megkérdezned tőle, hogy valójában mi bántja, ha segítőkész módon viszonyulsz hozzá, nagyon sokat tehetsz érte.

Halak (február 20. - március 20.)
Zárkózottabb hangulatod szokatlan lehet a kedvesed számára. Mivel már hozzászokott, hogy nyitott és beszédes vagy, azt hiheti, hogy hallgatagságod sértettséget, haragot jelent. Talán te magad sem tudod, hogy mi az, ami ennyire bántja a lelkedet, ezért inkább előre mondd el neki, hogy ne faggasson - hagyjon neked egy kis időt, amíg gondolkozhatsz.