Orosz milliárdosba szerelmes Naomi Campbell

Vágólapra másolva!
Naomi Cambell brit topmodell újra szerelmes: választottja Vladislav Doronin orosz milliárdos - a pár május óta van együtt, és az ismerőseik szerint "úgy turbékolnak, mint a galambok".
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell, a dühkitöréseiről híres brit topmodell újra szerelmes. Választottja egy nála nyolc évvel idősebb orosz üzletember, Vladislav Doronin, aki ingatlanmágnásként közel hárommilliárd dolláros vagyont gyűjtött magának.

Campbell és Doronin májusban, a cannes-i filmfesztiválon ismerkedtek meg, és szinte azonnal egymásra találtak - az ismerőseik szerint azóta is "úgy turbékolnak, mint a galambok".

"Naomi és Vladislav között szerelem alakult ki az első pillantásra, már a megismerkedésük után együtt töltötték az éjszakát, és azóta nem nagyon váltak el" - árulta el egyikük. "Nagyon hasonlítanak egymásra, de Vlad sokkal nyugodtabb és megfontoltabb. Ez pedig Naomira is jó hatással van, már egyáltalán nem olyan szenvedélyes, mint korábban volt."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta: "nagyon nagy az esély, hogy hamarosan bejelentik az eljegyzésüket".

"Vlad úgy tekint Naomira, mint egy istennőre, Naomi pedig Vladban látja a tökéletes férfit. Mindketten fülig szerelemesek, és lubickolnak a boldogságban" - tette hozzá.

Doronin szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni, mert "nem kommentálhatja az ügyfelei magánéletét".